Haberler

Tigana: Beşiktaş İnşallah Daha İyi Olur

Beşiktaş'ın Eski Teknik Direktörü Jean Tigana, Siyah-beyazlı Takımı Takip Ettiğini, Geçen Sezondan Daha Başarılı Olmasını Dilediğini Söyledi.

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Jean Tigana, siyah-beyazlı takımı takip ettiğini, geçen sezondan daha başarılı olmasını dilediğini söyledi.

Zaman Gazetesi Yılın Sporcusu Ödül Töreni'ne davetli olarak katılan Fransız teknik adam, eski takımı Beşiktaş'ı takip etmeyi sürdürdüğünü dile getirerek, ''Biraz değişiklikler olmuş takımda. Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları için de çok mutlu oldum, çünkü benim de emeğim vardı bunda. Neticeler ise futbolun bir parçası'' dedi.

Siyah-beyazlı oyuncu Bobo'nun Brezilya Milli Takımı'na çağrılmasını da mutlulukla karşıladığını anlatan Tigana, ''Ben zaten Bobo'da bir şeyler görmesem, aldırmazdım. Geçmişte de aldığım ve daha sonra milli takımlara yükselen oyuncular oldu'' diye konuştu.

Tigana, Türkiye'de yeniden bir takım çalıştırıp çalıştırmayacağının sorulması üzerine, ''Tanrı bilir'' cevabını verdi.

Eski hocası Jean Tigana ile bir araya gelen Beşiktaşlı futbolcu Bobo, Brezilya Milli Takımı'na çağrılmasından ötürü çok mutlu olduğunu söyledi.

''Bugün çok mutlu bir günüm'' diyen Bobo,''Bundan sonra milli takım hocamın beklentilerini karşılayabilmek için elimden geleni yapacağım'' diye konuştu.

Beşiktaş'ta son dönemde yaşadığı gol kısırlığına da değinen Bobo, ''Gol atmaya çok alıştım, ancak 3 lig ve 1 kupa maçında gol atamadım, ama bundan sonra gollerime devam edeceğim'' dedi.

Ödül törenini izleyenler arasında yer alan Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, samimi hareketleriyle dikkat çektiler.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title