Haberler

Ticari Taksi Takla Attı, Sürücünün İsteği Şaşkına Çevirdi: Çekici İstemiyorum

Güncelleme:

İstanbul'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu başka araca çarpan taksi takla attı. Kazayı burnu bile kanamadan atlatan taksicinin, aracı için çekici istememesi şaşırttı.

İstanbul Fatih'te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ticari taksi takla attı. Sürücü kazayı burnu bile kanamadan atlattı.

ARAÇ TAKLA ATTI, BURNU BİLE KANAMADI

Kaza, sabah saat 08.00 sıralarında Fatih Turgut Özal Caddesi Çapa Tıp Fakültesi tramvay durağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Turgut Özal Caddesi üzerinde ilerleyen 34 TFH 06 plakalı ticari taksi, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu seyir halindeki başka bir araca çarparak takla attı. Takla atarak ters dönen aracın içerisinden çıkan sürücü ise kazayı yara almadan atlattı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

VATANDAŞLAR ARACI TERS ÇEVİRDİ

Takla atan taksinin içerisinden çıkan sürücünün olayda burnu bile kanamazken, ticari taksi olay yerine gelen çekici ile kaldırılmak istendi. Taksi sürücüsü ise polis ekiplerine aracın bu halde çekilmemesi için uzunca bir süre dil döktü. Çevredekilerden yardım isteyen taksi sürücüsü daha sonra aracı vatandaşların yardımıyla düzeltti. Ardından çekiciye konularak olay yerinden kaldırılan ticari takside maddi hasar meydana geldi.

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.



Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çapa Tıp Fakültesi İstanbul 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title