Haberler

THY ve Hava-iş Sendikası Yönetimi Yeniden Biraraya Geliyor

Türk Hava Yolları (THY) Yönetimi ve Türkiye Sivil Havacılık (Hava-iş) Sendikası Yöneticileri, Çarşamba Günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu Başkanlığında Yapılacak Toplantıda Biraraya Gelecek.

Türk Hava Yolları (THY) Yönetimi ve Türkiye Sivil Havacılık (Hava-İş) Sendikası yöneticileri, Çarşamba günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu başkanlığında yapılacak toplantıda biraraya gelecek.

Hükümet, THY ile Hava-İş Sendikası arasındaki uzlaşmazlığı çözmek için devreye girdi. Bakanlar Kurulu toplantısında Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Başesgioğlu'ndan oluşan bir komisyonun, anlaşmazlığın giderilmesi için çalışmasına karar verildi. Komisyon ilk toplantısını bu akşam yaptı. Toplantıya THY Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin ve THY Genel Müdürü Temel Kotil de katıldı. Toplantıdan tarafların yeniden

biraraya getirilerek mutabık kalınamayan noktalarda uzlaşma aranması kararı çıktı. Hava-İş Sendikası yöneticilerinin de oluru alınarak çarşamba günü bir toplantı yapılması kararlaştırıldı. Bu çerçevede THY Yönetimi ile Hava-İş Sendikası Başkanı Atilla Ayçin başkanlığındaki Hava-İş heyeti, Çalışma Bakanı Başesgioğlu'nun başkanlık edeceği toplantıda biraraya gelecek.

(ZÇ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title