Haberler

THY Koltukların Arkasına Televizyon Geliyor

THY Teknik Aş Genel Müdürü İsmail Demir, Türk Hava Yollarının Filosundaki Airbus Uçakların İç Dizaynını Bundan Sonra Kendilerinin Yapacağını Bildirdi.

THY Teknik AŞ Genel Müdürü İsmail Demir, Türk Hava Yollarının (THY) filosundaki Airbus uçakların iç dizaynını bundan sonra kendilerinin yapacağını bildirdi.

İsmail Demir, iç dizaynını yeniledikleri Airbus A340 tipi “Diyarbakır” uçağında basın toplantısı düzenledi.

THY filosundaki uçakların iç yenileme çalışmalarının bundan sonra THY Teknik AŞ tarafından yapılacağını ifade eden Demir, uçakların iç dizayn çalışmalarının THY personeli tarafından yapıldığı zaman maliyetin düştüğünü kaydetti.

Yenileme çalışmalarında yolcu memnuniyetini arttırmak için çaba sarf ettiklerini, yenilenen uçaklarda kabin için konforu en üst seviyeye çıkarttıklarını kaydeden Demir, şunları söyledi:

“Airbus A 340 tipi uçakların kabin içinin dönüştürülmesiyle ilgili proje devam ediyor. İlk 2 uçak Air France tesislerinde yapıldıktan sonra üçüncü uçağı Türkiye'de THY Teknik tesislerinde tamamen mühendislerimizin, kendi personelimizin emeğiyle yaptık. Arkadaşlar başarıyla tamamladılar ve tüm testlerden geçti, tam not aldı. Uçağımız uçuşa hazır, bundan sonra bu tür işlemleri burada rahatlıkla yapabilecek durumdayız. Geri kalan dört uçağında iç yenilenmesini burada yapabileceğiz.”

Demir, yenileme kapsamında koltuklara yerleştirilen monitörden, yolcuların isteğine göre seçebileceği eğlence, oyun ve bilgi sistemlerinden yararlanabileceğini belirterek, “Uzun yolculuklarda yolcularımızın canı sıkılmayacak, bilgi, eğlence amaçlı sistemlerimizi kullanabilecekler” dedi.

İsmail Demir, THY filosundaki bütün uçakların kendileri tarafından yenilenebileceğini dile getirdi.

Yenilenen “Diyarbakır” adlı uçakta bütün koltukların değiştirildiğini ve 160 derece yatar duruma getirildiğini belirten Demir, uçağa haberleşme radar antenleri takıldığını, bu sayede cep telefonundan mail ve SMS atılabileceğini sözlerine ekledi.

YENİ DİZAYNDA NELER VAR?

Airbus A340'ların yeni kabin içi dizaynlarında, yolcuların rahatının yanı sıra eğlenceli bir seyahat geçirmeleri de ön planda tutuluyor.

Yüksek konfora sahip koltukların arkasında büyük TV monitörleri bulunuyor. Eğlence paketi içinde ise müzik eserleri, 70 film, çocuklar için 30 çizgi film ve canlı yayınlanan haberlerin yazılı hali yer alıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title