Haberler

THY Kazablanka'da İftar Düzenledi

Türk Hava Yolları (THY) Fas Müdürlüğü, Kazablanka'da iftar proğramı düzenledi.

Türk Hava Yolları (THY) Fas Müdürlüğü, Kazablanka'da iftar proğramı düzenledi.

Le Casablanca Otel'deki iftar programına, Türkiye'nin Rabat Büyükelçisi Ethem Barkan Öz'ün yanı sıra Rabat Ticari Ateşesi Önder Duman, Kazablanka Ticari Ateşesi Gökhan Üsküdar ve çok sayıda turizm firması yetkilisi katıldı.

THY'nin Fas'ta yaptığı çalışmalara ilişkin açıklamada bulunan THY Kazablanka Müdürü Sertan Yüce, "Bu yıl Fas pazarında daha etkin çalışabilmek için tanıtım faaliyetleri ve kültürel etkinlikler çok önemli. Biz de ramazan ayında büyükelçiliğimizi, turizm acentelerimizi, Türk iş adamlarımızı ve Fas'ta faaliyet gösteren resmi kurum ve kuruluş temsilcilerini davet ederek, onlarla olan irtibatımızı güçlendirmeyi hedefliyoruz." diye konuştu.

THY'nin Fas'ta önemli adımlar attığını belirten Yüce, şunları kaydetti:

"Geçen yaz yolcu sayımızı arttırdığımız için geniş gövdeli uçaklar ile uçuşlarımızı gerçekleştiriyoruz. Ayrıca yazın yolcu sayısına paralel birçok charter seferi yapmayı planlıyoruz. Fas'tan Türkiye'ye olan uçuşlarımızın yanı sıra kutsal topraklara da Türkiye aktarmalı yolcu götürmeyi hedefliyoruz. Bu hedeflerimizi gerçekleştirmek için acentelerimizi Türkiye'ye, Kudüs'e ve Mekke'ye götürerek tanıtım alanında önemli adımlar attık. Özellikle Kudüs turunda Faslı turizm firmalarının Kudüs'e gidiş prosedürlerinden haberleri olmadığını gördük. Bölgeyi gördükten sonra bu konudaki olumsuz algıyı da kaldırmış olduk. Yaz ayları başta olmak üzere yıl boyunca Fas'tan kutsal topraklara yolcu götürmek için çok büyük bir fırsat yakaladık."

İftarın sonunda yapılan çekilişle, ikisi çift kişilik business class, ikisi çift kişilik ekonomi class olmak üzere Türkiye gidiş-dönüş bileti ve birçok sürpriz hediyeler takdim edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Türk Hava Yolları Türkiye Kudüs Fas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title