Haberler

THY Kabin Ekiplerine Betül Mardin'den Güler Yüz Dersi

Türk Hava Yolları'nda (THY) Görev Yapan Host ve Hosteslere, Ünlü Halkla İlişkiler Uzmanı Betül Mardin Tarafından THY Eğitim Başkanlığı'nda Güleryüz Dersi Verildi.

Türk Hava Yolları`nda (THY) görev yapan host ve hosteslere, ünlü halkla ilişkiler uzmanı Betül Mardin tarafından THY Eğitim Başkanlığı`nda güleryüz dersi verildi.

Konferansa katılım yüksek olurken, dinleyiciler Betül Mardin`in esprileriyle keyifli anlar yaşadı. ¨Atatürk`ü resmen tanıyan bir ben kaldım¨ diyerek konuşmasına başlayan 80 yaşındaki Betül Mardin, konferansı kabul edişinin özel bir sebebi olduğunu söyledi. Yanında getirdiği Türk bayrağını dinleyicilere göstererek mutlu olduğunu ifade eden Mardin, ¨Buradayım çünkü Türk Hava Yolları komşumun değil benim havayolum. Türk Hava Yolları`na muhtacız. Siz, kabinlerde görev yapan personele muhtacız¨ dedi.

Daha sonra host ve hosteslere uçuşlarında yaşadıkları ilginç anları anlatmasını isteyen Mardin, ¨İlişkilerinizde lütfen, özür dilerim ve teşekkür ederim kalıplarını kullanırsanız, bütün kapıları açacak anahtar budur. Ama eminim, açılmayan kilitler de olmuştur¨ diye konuştu.

Bunun üzerine söz alan host ve hosteslerin bazı anıları gülüşmelere sebep oldu. Hosteslerden biri, kokusuyla uçaktaki herkesi rahatsız eden bir yolcunun başına dert olduğunu belirterek şöyle konuştu: ¨Ağır kokan bir Hintli yolcu, uçaktaki herkesi çok rahatsız etmişti. Yakınında oturan biri beni çağırarak, artık dayanamayacağız bir kalıp sabun verin gidip yıkansın, yoksa pilota haber verin acil iniş yapsın¨ diye konuştu¨ dedi.

Bir başka hostes, ¨Çok horlayan bir yolcuyu 10 dakikada zor uyandırdık¨ derken, bir başkası da ¨Kendisine ne içersiniz? diye sorduğu bir yolcu bana bağırarak `Bana tecavüz ettin` dedi. Meğer özel alanına girmişim¨ dedi.

Bunları dinleyen Betül Mardin kabin hizmetinin çok zor olduğunu bir kez daha yineledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title