Haberler

THY, İstanbul-kayseri Sefer Sayısını 3'e Çıkarttı

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'dan Kayseri'ye Yapılan Karşılıklı Uçak Seferi Sayısını 3'e Çıkarttı. THY'nin Yeni Düzenlemesinde, Yolcu Sayısında Artışın Yanı Sıra Onur, Atlas ve Pegasus Havayolları'nın Kayseri'ye Uçus Seferleri Koymasının Etkili Olduğu İfade Edildi.

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul`dan Kayseri`ye yapılan karşılıklı uçak seferi sayısını 3`e çıkarttı. THY`nin yeni düzenlemesinde, yolcu sayısında artışın yanı sıra Onur, Atlas ve Pegasus Havayolları`nın Kayseri`ye uçus seferleri koymasının etkili olduğu ifade edildi.

THY Kayseri Satış Müdürlüğü, uygulanmaya başlanan kış tarifesi kapsamında, ilk kez bu yıl karşılıklı İstanbul-Kayseri sefer sayısının 3`e çıkarıldığını bildirdi. Buna göre, her gün Kayseri`den saat 07.00, 10.55 ve 20.40`ta havalanacak uçaklar, İstanbul`dan saat 08.40, 18.35 ve 22.10`da hareket edecek. Kayseri-İstanbul seferlerinde tek gidiş ücretleri 84 YTL`den başlıyor. 13-24 yaş arası öğrencilere, 65 yaş üzeri yaşlılara ve 2-12 yaş arası çocuklara yüzde 25 indirim uygulanıyor.

OE(OE/İD) KAYSERİ/DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title