Haberler

Anadolu Efes, Zalgiris Kaunas'a 93-79'luk Skorla Mağlup Oldu

Güncelleme:

THY Avrupa Liginin 2. haftasında Anadolu Efes, sahasında konuk ettiği Litvanya ekibi Zalgiris Kaunas'a 93-79'luk skorla mağlup oldu ve ilk mağlubiyetini aldı.

THY Avrupa Liginin 2. haftasında Anadolu Efes, sahasında karşılaştığı Zalgiris Kaunas'a 93-79 mağlup oldu. Mücadeleye iki takımında karşılıklı sayılarıyla başladı (4-4). Hücumda isabetli atışlar bulamayan Efes, savunmada Walkup ve Jankunas'ın sayılarına engel olamadı ve 12-9 geriye düştü. Son anlarda iki ekipte sayı bulmakta zorlanırken, son 30 saniye kala Doğuş ile 3 sayı bulan lacivert-beyazlılar, 19-19 eşitliği yakaladı ve periyotta bu skorla tamamlandı.

İkinci periyoda Doğuş'un 3'lüğü ile başlayan Anadolu Efes öne geçti (22-21). Savunma ağırlıklı geçen periyotta dış atıştan Wolters ve Grigonis ile basketler bulan misafir takım, farkı 5'e çıkardı (29-24). Hücumda potaya gitmekte zorlanan ve isabetsiz şutlar atan Efes, savunmada özellikle Westermann'ı durdurmakta zorlandı. Hücumda Westermann'a Kavaliauskas ve Davies de eşlik edince Zalgiris, devreye 14 sayı farkla 46-32 önde girdi.

Anadolu Efes, Zalgiris Kaunas'a 93-79'luk Skorla Mağlup Oldu

Üçüncü periyota Jankunas, Wolters ve Davies'ın sayılarıyla başlayan Litvanya ekibi farkı 19'a yükseltti (55-36). Savunmada Efes'i durduran Zalgiris, Westermann, Jankunas ve Wolters ile farkı 23'e çıkardı (67-44). Son saniyelerde lacivert-beyazlılar, Moerman ile üst üste 4 sayı bulsa da periyodu 68-48 geri tamamladı.

EFES, DAVİES VE WESTERMANN'I DURDURAMADI

Son periyodun başında Simon'un sayılarıyla maça ortak olmak isteyen Anadolu Efes, farkı 16 sayıya indirdi (70-54). Son dakikalara girilirken, Efes, Pleiss ve Simon basketleri ile farkı 8 sayıya çekti (82-74). Son anlarda seyircisinin desteği de arkasına Efes, farkı indirmeye çalışsa da konuk ekip, Davies ve Westermann'ı durduramadı ve parkeden 93-79'luk skorla mağlup ayrıldı.

Bu sonucunda ardından Anadolu Efes ilk mağlubiyetini alırken, Litvanya temsilcisi de ilk galibiyetini elde etti. Müsabakanın en skoreri Zalgiris Kaunas'ta 18 sayı ile oynayan Davies olurken, Efes'de ise Simon 17 sayı ile takımına katkıda bulundu.

Anadolu Efes, Zalgiris Kaunas'a 93-79'luk Skorla Mağlup Oldu

HAVA ATIŞI PEMBE TOP İLE YAPILDI

Anadolu Sağlık Merkezinin Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğiyle meme kanseriyle mücadele konusunda kadınları bilinçlendirmek ve erken tanı farkındalığı oluşturmak için gerçekleştirdiği Pembe Top Sahada projesi beşinci yılında yeniden 'erken tanı hayat kurtarır' dedi. Efes ile Zalgiris Kaunas arasında oynanan Euroleague karşılaşmasında pembe top, projenin gönüllü destekçisi oyuncu Özge Özpirinçci'nin elinden havalandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türk Hava Yolları Zalgiris Kaunas Anadolu Efes Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

..............:

TÜRKİYE''DE EFES DİYE Bİ İLÇE DE VAR SEPET KAFALI ADAM.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title