Haberler

THY'den Sırbistan turizminin tanıtımına katkı

Sırbistan'ın turizm potansiyelini tanıtmak amacıyla başkent Belgrad'da "Hoş Geldin Asya" sloganıyla çalıştay düzenlendi.

Sırbistan'ın turizm potansiyelini tanıtmak amacıyla başkent Belgrad'da "Hoş Geldin Asya" sloganıyla çalıştay düzenlendi.

Türk Hava Yolları (THY) ile Sırbistan Turizm Örgütü (TOS) iş birliğinde ilk kez düzenlenen çalıştaya aralarında Çin, Güney Kore ve Kazakistan'ın da bulunduğu 12 Asya ülkesinden 38 turizm acentesi katıldı.

THY Sırbistan Müdürü Mehmet Alagöz, "bölgenin kalbi" olarak nitelendirdiği Sırbistan'ın sahip olduğu turizm potansiyelini Asya ülkelerinden turizmcilere tanıtmak istediklerini belirtti.

Çalıştaya katılanların aslında Sırbistan'da ziyaret edilecek tek noktanın Belgrad olmadığını gördüğünü ve Zlatibor, Kopaonik, Novi Sad ve Nis gibi diğer şehir ve turistik destinasyonlar hakkında da bilgi aldığını söyleyen Alagöz, acentelere Sırbistan paketlerine buraları da eklemeyi önerdi.

Sırbistan Turizm, Ticaret ve Telekomünikasyon Bakanlığı Müsteşarı Miroslav Knezevic de Sırbistan'ın nazik ve misafirperver insanlarıyla bilindiğini ifade ederek, Asyalı turistlere Sırbistan'ı ziyaret etmeleri çağrısında bulundu.

TOS Müdür Vekili Marija Labovic ise başarılı bir çalıştay düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "2018'de yabancı turist sayısını en fazla artıran dördüncü Avrupa ülkesi olduk. Gelecek yıllarda daha iyi sonuçlar elde edebilmek için daha çok çaba sarf etmeliyiz." dedi.

Bu arada, çalıştay kapsamında konuklara İstanbul Havalimanı hakkındaki tanıtım videosu da izletildi.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title