Haberler

THY'den Erken Seçime Özel Karar: Rezervasyon Değişikliklerinden Ücret Alınmayacak!

Güncelleme:

THY 24 Haziran'daki erken seçimle ilgili yeni bir düzenlemeye gitti. 18 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında yapılan rezervasyonlardaki değişikliklerden ücret alınmayacak.

Türk Hava Yolları (THY), erken seçim kararının alınmasının ardından seçimin yapılacağı döneme ilişkin yeni bir düzenlemeye gitti. Buna göre seçimde vatandaşların oy kullanma süreçlerini kolaylaştırmak için erken rezervasyonla alınan 18 Haziran ile 1 Temmuz arasındaki biletlerin ücretsiz değiştirileceğini duyurdu.

18 HAZİRAN - 1 TEMMUZ ARASINDAKİ DEĞİŞİKLİKLER ÜCRETSİZ OLACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran'da genel seçiminin gerçekleştirileceğini açıklaması sonrası, Türk Hava Yolları bu doğrultuda yeni bir düzenleme yaptı. THY, 19 Nisan ve öncesinde erken rezervasyonla seçime yakın tarihlerde bilet alan yolcuların oy kullanma süreçlerini kolaylaştırmak için biletlerde ücretsiz değişiklik hakkı getirdi. Yolcular, 18 Haziran ile 1 Temmuz arasındaki biletlerini ücretsiz olarak değiştirebilecek.

"AYNI KABİNDEKİ DEĞİŞİKLİKLERDEN ÜCRET ALINMAYACAK"

THY'nin resmi internet sitesinden konuya ilişkin yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

24 Haziran 2018 tarihinde Türkiye'de gerçekleştirilecek 'Genel Seçimler' nedeniyle, Türk vatandaşı olan yolcularımızın oy kullanma süreçlerini kolaylaştırmak adına, 19 Nisan 2018 ve öncesinde düzenlenmiş biletler için, 18 Haziran 2018-1 Temmuz 2018 tarih aralığındaki Türkiye çıkışlı ve varışlı tüm Türk Hava Yolları ve AnadoluJet seferlerine kayıtlı yolcularımızın, 15 Mayıs 2018 tarihine kadar işlem yaptırmaları kaydıyla; Yeni rezervasyonun, 31 Mart 2019 tarihine kadar düzenlenecek herhangi bir Türk Hava Yolları veya AnadoluJet uçuşuna yapılması durumunda, ilgili uçuştaki müsaitlik durumu dikkate alınmak suretiyle, rezervasyon uçuş değişiklikleri aynı kabinde ücretsiz gerçekleştirilecektir.

BİLETLERİN GEÇERLİLİK SÜRESİ 1 AĞUSTOS'A KADAR UZATILACAK

Yolcuların parkur değişiklikleri ve iade talepleri olması durumunda işlemlerin, mevcut ücret kuralları doğrultusunda gerçekleştirileceğinin belirtildiği açıklamada, "Biletin geçerlilik süresi, herhangi bir ücret farkı ve/veya ceza alınmaksızın, 1 Ağustos 2018 (dahil) tarihine kadar uzatılacaktır. İlgili uygulamalar, sadece Türk Hava Yolları ve AnadoluJet seferlerinde geçerli olacak olup, ortak uçuş (codeshare) seferleri kapsamayacaktır. Söz konusu işlemler, Türk Hava Yolları Satış Ofisleri tarafından gerçekleştirilecektir. İlgili değişiklikler, bir defaya mahsus sağlanacak olup, aktarmalı uçuşları kapsamayacaktır" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Türk Hava Yolları Türkiye Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title