Haberler

THY, 29 Ekim'de Kış Tarifesine Geçecek

Türk Hava Yollarının (THY), 29 Ekim Pazar gününden itibaren kış tarifesini uygulamaya başlayacağı bildirildi.

THY'den yapılan açıklamada, yeni uçaklarla filosunu gençleştiren THY'nin, kış tarifesinde iç ve dış hatlardaki uçuş seçeneklerini de zenginleştirdiği ifade edildi.

Açıklamada, yıl içinde açılan 24 yeni hatla birlikte uçuş noktası sayısı bakımından Avrupa'nın 5. büyük havayolu şirketi haline geldiği belirtilen THY'nin, iç hatta 28, dış hatta 103 noktaya uçuş gerçekleştirdiği kaydedildi.

Kış tarifesinde getirilen yeniliklere de değinilen açıklamada, daha önceki tarife dönemlerinde sadece Ankara'dan uçulan Adıyaman, Ağrı, Batman, Erzincan, Elazığ, Kahramanmaraş, Kars, Şanlıurfa, Mardin ve Muş'a, İstanbul'dan da direkt seferler planlandığı vurgulandı.

Açıklamada, Ankara, İzmir, Antalya ve Adana'ya yapılan uçuşlar artırılarak yolculara saat başı uçuş seçenekleri sunulacağı, yurt dışı uçuş noktalarının birçoğunda da seferler artırılarak günlük uçulan nokta sayısının çoğaltılacağı ifade edildi. Açıklamada, Singapur, Bangkok ve Hong Kong seferlerinin direkt uçuş olarak planlanması sonucu arz edilen kapasitenin 2 katına çıkartıldığı bildirildi.

THY açıklamasında, Frankfurt seferlerinin ise yolcuların tercihlerine uygun biçimde sabah, öğle, akşam olarak gerçekleştirileceği ifade edildi.

2006-2007 kış tarifesinin 24 Mart 2007 tarihine kadar geçerli olacağı belirtilen açıklamada, bu tarifeyle ilgili bilgilerin THY bilet satış ofisleri, ''444 0 849'' numaralı çağrı merkezi telefonu ile ''www.thy.com'' adresinden alınabileceği kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title