Haberler

Thk Kırklareli'de 2 Bin 86 Adet Kurban Derisi Topladı

Türk Hava Kurumu (THK) Babaeski Şubesi, Kurban Bayramı’nın ilk üç gününde, hayırsever vatandaşlardan bin 982 adet koyun derisi, 87 adet sığır derisi ve 17 adet keçi derisi topladı.

Türk Hava Kurumu (THK) Babaeski Şubesi, Kurban Bayramı'nın ilk üç gününde, hayırsever vatandaşlardan bin 982 adet koyun derisi, 87 adet sığır derisi ve 17 adet keçi derisi topladı.

Türk Hava Kurumu (THK) Babaeski Şube Saymanı Melis Yılmaz yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı süresince, hayırsever vatandaşların bağışları sonucunda, Babaeski ilçe merkezi, Pehlivanköy ilçe merkezi, belde ve köylerinden toplam bin 982 adet koyun derisi, 87 adet sığır derisi ve 17 adet keçi derisi topladıklarını söyledi.

Şube Saymanı Melis Yılmaz, geçen yıla oranla ve çevre ilçelere göre daha fazla deri topladıklarını belirterek, şöyle devam etti:

"Türk Hava Kurumu Babaeski Şubesi'nin, 2017 yılı Kurban Bayramı deri toplama faaliyetimiz yardımsever vatandaşlarımızın büyük destek ve katkılarıyla bugün itibariyle tamamlanmıştır. Babaeski Belediye Başkanlığı, Pehlivanköy Belediye Başkanlığı, Karahalil Belediye Başkanlığı, Alpullu Belediye Başkanlığı, Büyükmandıra Belediye Başkanlığı, köy ve mahalle muhtarlarımızın yardım ve desteği ile iyi organize olan THK Babaeski Şubesi deri toplama görevlilerinin fedakarca çalışmaları sonucunda faaliyetimiz başarıyla tamamlanmıştır. Kurban Bayramı süresince geçtiğimiz yıllara göre özellikle koyun derisi büyük bir artış göstermiş, genelde Babaeski ilçe merkezi, Pehlivanköy ilçe merkezi, belde ve köylerinden toplam bin 982 adet koyun derisi, 87 adet sığır derisi ve 17 adet keçi derisi toplanmıştır. Kurban derisi bağışında bulunan hayırsever vatandaşlarımıza, Türk Hava Kurumuna göstermiş oldukları büyük ilgi, destek ve yardımlarından dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz." - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Pehlivanköy Babaeski Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title