Haberler

The Witcher 3 1.08 Güncellemesi Yayınlandı

Yılın oyunu olma ihtimali oldukça yüksek olan The Witcher 3'ün konsol versiyonlarındaki problemleri bir türlü bitmek bilmedi.

Witcher3

Yılın oyunu olma ihtimali oldukça yüksek olan The Witcher 3'ün konsol versiyonlarındaki problemleri bir türlü bitmek bilmedi.

Özellikle yapımın konsollarda sunduğu fps oranının sıklıklı 30'un altına düşmesi, konsol sahiplerine gerçekten zor anlar yaşatıyor. CD Projekt RED, bu problemin 1.07 güncellemesiyle ortadan kalacağının sözünü vermişti ama maalesef durum beklenildiği gibi olmadı ve problemler bazı sahnelerde daha da kötü bir hal almıştı. Tüm bunların dışında yapımın, tüm platformlarda bazı ufak tefek hataları da bulunuyordu.

Bugün ise CD Projekt RED, yine bir süredir üzerinde çalıştığı yeni güncellemeyi yayınladı. Güncellemeyse düzenlenmesi hedeflenen bazı önemli değişiklikleri aşağıdan inceleyebilirsiniz.

The Witcher 3 1.08 Güncellemesi

– Optimizasyonda iyileştirmeler yapılacak, 1.07 ile gelen problemler de buna dahil.

– PS4'de 1.07 ile gelen dil problemleri düzeltilecek.

– Yeni gelen kasa sistemiyle yaşanılan bazı problemler düzeltilecek.

– "Card Collector" başarımı artık kazanılabilir olacak.

– Sorun yaşanılan görevler düzeltilecek.

– Yakın zamanda gelecek olan "New Game +" ücretsiz DLC paketi için düzenlemeler.

Tüm güncelleme notlarına, yapımın kendi sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Fakat güncelleme maalesef yine konsollarda yaşanan fps problemine çözüm sağlayamamış gibi görünüyor. Bir kaç değerlik düzelmeler söz konusu olsa da konsollar özellikle, haritanın bataklık bölgesinde ciddi anlamda can çekişiyor. Görüşüne bakılırsa umutlar 1.09 güncellemesinde gibi görünüyor.

The Witcher III'ün 1.08 güncellemesi PC, PS4 ve Xbox One platformları için şuan indirilebilir durumda.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title