Haberler

The Anatolian-gaün İşbirliği Madalya Getirdi

Antalya'da düzenlenen 3. Uluslararası Altın Kep Aşçılık Yarışması'na katılan Gaziantep Üniversitesi Aşçılık Programı öğrencileri hedeflerine ulaşarak kentte madalyayla döndü.

The Anatolian Hotel'in sponsorluğuyla Antalya'da düzenlenen 3. Uluslararası Altın Kep Aşçılık Yarışması'na katılan Gaziantep Üniversitesi Aşçılık Programı öğrencileri hedeflerine ulaşarak kentte madalyayla döndü.      Yarışmada ikinci olan öğrenciler Gaziantep Üniversitesi'nin ilk madalyalı aşçılık öğrencileri oldu.

     3. Uluslararası Altın Kep Aşçılık Yarışması'na 76 ekibin yarıştığı 'Üniversiteli Aşçılar Yarışıyor' kategorisinde ikinci olan Gaziantep Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri Musa Bülüç, Hülya Çevik ve Aydın Özalp, yarışma için hiçbir destekten kaçınmayan The Anatolian Hotel'e ve kendilerini yarışmaya hazırlayan The Anatolian Hotel'in Şefi Sercan Sağlık'a teşekkürlerini sundular.

     The Anatolian olarak gençlere destek vermekten büyük memnuniyet duyduklarını belirten The Anatolian Hotel Genel Müdür Yardımcısı Esra Şahin, 'Gaziantep'te böyle bir yarışmaya ilk kez sponsor olundu. The Anatolian Hotel bu alanda da bir ilki gerçekleştirdi. Bundan sonra da sponsorluklarımız devam edecek' dedi.      Gaziantep Üniversitesi öğrencilerinin bu başarısında büyük pay sahibi olan Şef Sercan Sağlık'ın yarışmada 'Yılın Altın Şefi', 'Modern Türk Mutfağı', 'Genç Aşçılar', 'Turizm Otelcilik Okulları' kategorilerinde jüri üyeliği de yaptığını belirten Şahin, 'Gaziantep'in akademik ve bol ödüllü şefi Sercan Sağlık, The Anatolian Hotel'in Alakart restoranlarında ödüllü tabaklarını sergiliyor' dedi.

          -REKTÖR COŞKUN TEŞEKKÜR ETTİ-

          Öğrencileri ve onların eğitmenleriyle The Anatolian Hotel yetkililerini makamında kabul ederek teşekkürlerini bildiren Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun da, Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İlkay Gök Pınarlı'ya, Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Ali Nadir Zeyrek'e, The Anatolian Otel Genel Müdür Yardımcısı Esra Şahin'e, Yönetim Kurulu Başkanı adına Erim Kısacık'a, Yiyecek-İçecek Müdürü Serdar Geyyaz'a, Şef Sercan Sağlık'a, ve öğrenciler Musa Bülüç, Hülya Çevik ve Aydın Özalp'e başarılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

     Prof. Dr. Coşkun, 'Öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyorum. Bu çalışma öğrencilerimizle The Anatolian Otel'in işbirliğiyle gerçekleştirildi. Bu yarışmada hafife alınan ve hiç gündemde olmayan Gaziantep Üniversitesi-The Anatolian Otel'in işbirliğiyle ekibimiz orada herkesi şaşırtarak, ikinci olmuş ve Türkiye?de bu alanda da artık Gaziantep'in önemli şeylere imza atabileceğini göstermiştir' şeklinde konuştu.

     Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İlkay Gök Pınarlı, üniversiteyi temsilen ilk kez böyle bir yarışmaya katıldıklarını belirterek, 'İlk tecrübemiz olmasına rağmen güzel bir servisle The Anatolian Otel'den Şef Sercan Sağlık'ın takım kaptanlığında ikincilik kazandık. Öğrencilerimiz çok yoğun olarak çalıştı ve güzel bir servisle biz bunu başardık. Bize destek veren Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun'a, The Anatolian Otel yönetimine teşekkür ediyorum' dedi.

     Öğrencileri başarısından dolayı tebrik eden The Anatolian Otel Yönetim Kurulu Başkanı adına konuşan Erim Kısacık, Gaziantep Üniversitesi ile işbirliğinin ilerleyen dönemlerde de devam edeceğini ifade etti.

     (MRT-RŞ) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title