Haberler

Tffhgd İstanbul Şubesi Sezonu Açtı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) İstanbul Şubesi, 2011-2012 futbol sezonunu düzenlenen törenle açtı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) İstanbul Şubesi, 2011-2012 futbol sezonunu düzenlenen törenle açtı.

Burhan Felek Spor Tesisleri Ekrem Koçak Atletizm Sahası'nda gerçekleştirilen açılışa, TFF Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Yusuf Namoğlu, MHK Üyesi Yahya Diker, TFFHGD İstanbul Şubesi Başkanı Ahmet Şahin, hakem camiasının önemli isimleri, İstanbul bölgesi hakemleri ve yakınları katıldı.

MHK Başkanı Namoğlu açılışta yaptığı konuşmada, hakemlerin ligler başlayacakmış gibi hazırladıklarını, ertelemeye üzüldüklerini ifade ederek "Ama bize de en azından bu zamanı değerlendirme fırsatı verdi. İnanıyorum ki hakem arkadaşlarımız bu sene çok daha iyi bir performans ortaya koyacaklar. Bu anlamda dileğimiz ligin bir an evvel başlaması. Hakem arkadaşlarımızın sahalara çıkıp kendilerini gösterecekleri bir ortam sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

FIFA kokartlı hakemlerden Hüseyin Göçek ise güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini ve yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını belirtirken, ligin başlangıcının ertelenmesiyle ilgili olarak da "Ligin ertelenmesi herhangi bir şekilde bizi ilgilendirmiyor. Biz bütün çalışmalarımızı yaptık, şu anda hazırız" dedi.

Bu arada sezon açılış töreni öncesinde, Burhan Felek Spor Tesisleri alanı içinde bulunan TFFHGD Şubesi'nde yaptırılan Gaziosmanpaşa Hastanesi Hakem Müzesi'nin açılışı da yapıldı.

Müzede, eski hakemler Doğan Babacan, Özcan Oal, Erkan Göksel, Hilmi Ok, Yusuf Namoğlu ve Ertuğrul Dilek'in, hakemlik dönemlerinde uluslararası arenada yönettikleri maçlardan kalan hatıraları sergilenecek.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title