Haberler

Tff Yönetim Kurulu, Olağanüstü Toplandı

Türkiye Futbol Federasyonu (Tff) Başkan Vekili Affan Keçeci, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve Heyetine Güvenlerinin Tam Olduğunu Belirterek, "Fatih Terim ve Heyetinden Memnunuz, Kendileri Görevinin Başındadır ve Görevlerine Devam Edecektir" Dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Affan Keçeci, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve heyetine güvenlerinin tam olduğunu belirterek, "Fatih Terim ve heyetinden memnunuz, kendileri görevinin başındadır ve görevlerine devam edecektir" dedi.

TFF Yönetim Kurulu, Haluk Ulusoy başkanlığında İstanbul'da Beylerbeyi Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi'nde olağanüstü toplandı. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan TFF Başkan Vekili Affan Keçeci, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve heyetine güvenlerinin tam olduğunu belirterek, "Fatih Terim ve teknik heyetinden memnunuz. Kendileri görevinin başındadır ve görevlerine devam edecektir. Kendilerine güvenimiz tamdır. Bugünkü toplantıda bu konuyla ilgili en ufak bir görüşme yapılmamıştır ve bu

konuyla ilgili herhangi bir şey söz konusu olamaz" diye konuştu.

Milli Takım'ın gruptan çıkacağına inandıklarını söyleyen Keçeci, "Yönetim kurulumuz bugün aldığı tüm kararları oybirliğiyle almıştır. Yunanistan maçı sonrası ülke olarak hep birlikte üzüldük. Ancak herkesin şunu bilmesini istiyoruz. Gerek başkanımız Haluk Ulusoy, gerek yönetim kurulu üyelerimiz, gerekse Fatih Terim olmak üzere tüm teknik heyet, futbolcularımızın tamamı gruptan çıkacağımıza eminiz. Hep birlikte 22 Kasım'da ülkemizde sevineceğiz. Bunda hiç kimsenin şüphesi olmasın. 'Yunanistan'ı yenemeyen

Milli Takım, Norveç'i evinde nasıl yener?' diye soracak olursanız. Ben de buna şöyle cevap vereceğim. Nasıl ki bu milli takım dışarıda oynadığı 4 maçta 12 puan kazandıysa, Yunanistan'ı Yunanistan'da, Macaristan'ı da Macaristan'da yendiyse Norveç'i de evinde yenecektir" diye konuştu.

Milli Takım İdari Destek Komitesi, bu komiteye bağlı olarak İletişim Komitesi ve Hedef 2023 Arama Konferansları ile ilgili bir komite oluşturduklarını ifade eden Keçeci, "Milli Takım İdari Destek Komitesi oluşturduk. Bu komitede Haluk Ulusoy, Affan Keçeci, Tahir Kıran ve Mustafa Yazıcı görev yapacak. Bu komiteye bağlı olarak İletişim Komitesi oluştu. Bu komitede de yönetim kurulu üyeleri Metehan Bektaş ve Cihangir Önger, Genel Sekreter Lütfi Arıboğan, Prof. Dr. Ali Atıf Bir ve Zeki Çol yer alıyor. Ayrıca

ülkemiz açısından son derece önemli olan Hedef 2023 Arama Konferansları'na başlayacağız. Bununla ilgili de komite oluştu. Bakanımız Murat Başesgioğlu'na da arama konferansları hakkında bilgi verdik. Kendisi çok memnun oldu. Arama konferansları 8 bölgede yapılacak. Futbol ailesinin çeşitli paydaşlarının hepsi katılacak. Futbolla ilgili tüm sorunlar ortaya konulacak ve çözümler ortaya çıkarılacaktır. Bu çözümler yönetim kurulu tarafından en kısa sürede uygulamaya konulacaktır" ifadelerini kullandı.

Bu komitelerin Ay-yıldızlı takıma idari açıdan destek ve moral vermek üzere oluşturulduğunu kaydeden Keçeci, "Bugüne kadar milli takımlarımıza federasyon olarak maddi, manevi ve idari olarak her türlü destek verilmiştir. Ama son derece önemli 2 maç oynayacağız. Bu maçlar sonunda ya gruptan çıkacağız, ya da çıkamayacağız. Federasyon olarak üzerimize düşen tüm görevleri yerine getirmek zorundadır. Bu komiteler idari açıdan Milli takıma destek ve moral verecektir. Yüklenmiş olduğumuz misyonun gereğini

yerine getirmekteyiz" dedi.

A Milli Takım'ın gruptan çıkacağına inançlarının tam olduğunu kaydeden Keçeci, "Milli Takım, Dünya 3.'sü olduğu dönemde de Haluk Ulusoy başkandı, tecrübesi oldukça fazla ve bu birikimiyle yine kollarını sıvamıştır. Elinden gelen herşeyi yapmaktadır. Futbolda her şey olabilir, bu da dünyanın sonu demek değildir. Biz her zaman başkanımızın yanındayız" diye konuştu.

(İY-İY-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title