Haberler

Tff Yönetim Kurulu, Görev Dağılımı Yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu (Tff) Yönetim Kurulu, Bugün Gerçekleştirdiği Toplantıda Görev Dağılımını Yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, bugün gerçekleştirdiği toplantıda görev dağılımını yaptı.

Buna göre Tuncay Karartı Mali İşlerden, Yunus Egemenoğlu Hukuktan, Levent Kızıl Milli Takımlardan, Ufuk Özerten Eğitimden, Mehmet Baykan Amatörlerden, Mehmet Ali Aydınlar Sağlıktan ve Servet Yardımcı, Arif Koşar ile Süleyman Atal da Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapacak Öte yandan TFF Yönetim Kurulu, Genel Sekreterliğe Metin Kazancıoğlu, Eğitim Dairesi Direktörlüğü'ne de Ahmet Güvener'i getirdi.

TFF Yönetim Kurulu bugünkü toplantısında ayrıca iki müsabakanın hükmen galibiyetle sonuçlandırılmasına karar verdi. Buna göre, 13 Şubat tarihinde oynanan ve 1-0 Güngören Belediyespor'un galibiyetiyle sonuçlanan Zeytinburnuspor-Güngören Belediyespor TFF 2. Lig maçı, Zeytinburnuspor'un Erkan Aygün isimli futbolcusunu sarı kart cezalısı olmasına rağmen oynattığı gerekçesiyle Güngören Belediyespor'un hükmen 3-0 galibiyetiyle; 14 Şubat tarihinde Cizre İlçe Stadı'nda oynanırken yarıda kalan Cizrespor-Ceyhanspor maçını da Ceyhanspor'un hükmen 3-0 galibiyetiyle tescil edildi.

(İY-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title