Haberler

Tff Süper Kupa Maçı Öncesi Her İki Takımın Kaptanları Ömer Erdoğan İle Yattara Ortak Basın Toplantısı Düzenledi

Bursaspor'un Kaptanı Ömer Erdoğan: "yarın Finali Kazanıp, Süper Lig ve Avrupa Şampiyonlar Ligi Öncesinde Moral Bulmak İstiyoruz"

BURSASPOR'UN KAPTANI ÖMER ERDOĞAN: "YARIN FİNALİ KAZANIP, SÜPER LİG VE AVRUPA ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖNCESİNDE MORAL BULMAK İSTİYORUZ"

"TARİHİMİZDE YENİ BİR İLKE İMZA ATMAK İSTİYORUZ"

TRABZONSPOR'UN KAPTANI "UZUN ZAMANDIR BU MAÇA HAZIRLANIYORUZ. ZAFER KAZANMAK İSTİYORUZ. TEK HEDEF GALİBİYET"

Bursaspor ile Trabzonspor arasında yarın İstanbul'da oynanacak TFF Süper Kupa maçı öncesinde her iki takımın kaptanları Ömer Erdoğan ile İbrahima Yattara, ortak basın toplantısı düzenledi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Bursaspor'un kaptanı Ömer Erdoğan, geçen sezon zoru başardıklarını ve Trabzonspor'dan sonra Anadolu'dan şampiyon çıkardıklarını vurgulayarak, "Bunun mutluluğunu sonuna kadar yaşadık. Artık yarın finali kazanıp, Süper Lig ve Avrupa Şampiyonlar Ligi öncesinde moral bulmak istiyoruz. Bu final maçına takım olarak büyük önem veriyoruz. Tarihimizde yeni bir ilke imza atmak istiyoruz" dedi.

Ömer Erdoğan, Fenerbahçe ile geçen sezonun son maçında berabere kalarak Bursaspor'un şampiyonluğunda katkıda bulunan Trabzonspor'un kaptanı Yattara'ya da teşekkür ederek, "Fenerbahçe'den puan alıp şampiyonluğumuzda bize yardımcı oldukları için teşekkür ediyorum. Onurlu mücadele ettiler. Bazı çıkan haberlere, dedikodulara futbollarıyla cevap verdiler. Bizim şampiyonluğumuzda onların da katkısı oldu. Onlar gerçek Trabzonspor gibi mücadele etmeseydi, bugün burada ben değil, belki de Fenerbahçe takım kaptanı olacaktı. Bunun için kendilerine teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Ömer, şampiyonluğu artık geride bıraktıklarını da dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu sezon daha fazla çalışmalıyız. Hocamız bize bunu sürekli hatırlatıyor. Şampiyonluğu başardık, ama bunu bir kenara bıraktık. Şampiyonlar Ligi'nde bizden büyük beklentiler var, üzerimizde büyük bir yük var. Türkiye'yi iyi temsil etmek için ciddi bir şekilde çalışıyoruz. Yarınki maçta iki iyi takım olacak, kazanmak istiyoruz."

YATTARA: "İNŞALLAH KAZANAN BİZ OLURUZ"

Trabzonspor kaptanı olarak bu kupaya katılmaktan dolayı büyük onur duyduğunu vurgulayan İbrahima Yattara ise daha önce Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Türkiye Kupası kazandıklarını hatırlattı.

Yattara, Bursaspor'u yarın yenip, kupayı almayı hedeflediklerini belirterek, "Uzun zamandır bu maça hazırlanıyoruz. Zafer kazanmak istiyoruz. Tek hedef galibiyet" dedi.

Fenerbahçe maçında ne yapmaları gerekiyorsa onu yaptıklarını anlatan Yattara, onurları için mücadele ettiklerini söyledi.

Gelecek sezonla ilgili görüşleri de sorulan Yattara, şöyle konuştu:

"Biz geçtiğimiz sezonu iyi kapattık. Geçen sezonun iskelet kadrosu bozulmadı. Aynı kadroyu koruduk. Yoğun bir hazırlık dönemi geçirdik. Trabzonspor'un ismi şampiyonlukla anılıyor. Durumu ne olursa olsun tek hedef şampiyonluk. İyi bir durumdayız. Hocamız da zorlukla dolu sezona hazır durumda, takım da hazır durumda. Bu sezonun üstesinden gelebilecek durumdayız."

Yattara, geçen sezon çok ciddi sakatlık geçirdiğini ve tüm sezonu kaybettiğini hatırlatarak, "Şu anda gayet iyiyim. Oldukça iyi bir şekilde çalışıyorum, kendimi iyi hissediyorum. Yarın ile ilgili karar hocamıza ait. Hazırım, oynayacak durumdayım" diyerek sözlerini tamamladı.

Toplantı sonrasında Ömer Erdoğan, Yattara'ya Bursaspor forması hediye edip başarılar diledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title