Haberler

TFF, Şenol Güneş ve Aykut Kocaman'ı PFDK'ya Sevk Etti

Güncelleme:

TFF, basın yoluyla yapılan açıklamalar nedeniyle Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ı, PFDK'ya sevk etti.

Derbi öncesinde Fenerbahçe ve Beşiktaş'a kötü haber...

Basın yoluyla yapılan açıklamalar nedeniyle Şenol Güneş ve Aykut Kocaman, PFDK'ya sevk edildi.

TFF'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

''Hukuk Müşavirliği'nce 23.02.2018 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir.

BEŞİKTAŞ:

1- BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü Teknik Sorumlusu ŞENOL GÜNEŞ'in basın yoluyla yapmış olduğu "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

FENERBAHÇE:

2- FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü Teknik Sorumlusu AYKUT KOCAMAN'ın basın yoluyla yapmış olduğu "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Aykut Kocaman Şenol Güneş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (11)

FENERLI-1:

SAMPIONLUGUN TEK ADAYI FENERBAHCE . O BIRI TAKIMLARDA BUYUK OLA BILIRLERSE NE ZAMANSA SAMPIONLUK ADAYI OLUR BELKE

0
2
yanıtYanıtla
objektif:

fb 1 numaralı ağlayan şişirilmiş hain gaza gelen kulüptür gs ve bjk nin başarılarını çekemeyen bilinmeyen takım vardara yenilen insanlarla dalga gecen hocası ne dediğini bilmeyen ağlayan gaza gelip avrupa kupasını alırız diyen bir insan biraz objektif olun da bunları söyleyin 10 yıldan beri gidemiyorsunuz şl ye neymiş bjk yi yencekler bide evinde sen geç onu hayal bu anca kaleci iterek hakem satın alarak berabere kalırsınız biraz karakterli saygılı olun sevilin Türk futboluna katkınız olsun

1
0
yanıtYanıtla
Burak:

aykuta ceza vermek için şenol hocayı kullandılar şaka gibi her maç sonu ağlayan hakemlere yüklenen kazandıgı anda hakemlerin yanlışlarını söylemeyen gaza gelip avrupa kupasını bile alırız diyen aykut bunları söylemesine rağmen ceza almadı ama saygılı dünya 3. sü yapan hoca beklenmediği anda sevk yiyor neymiş tff sevk kurulu bjk yi kolluyor demirörenin kaç milyon borcu var bjk ye takımı batırdı halen kolluyor ancak bunu cahil ve veled insanlar der

1
0
yanıtYanıtla
SEYİT SARI:

şenol güneş haklı cüneytle bjk nın şansı tutmuyor çayet tutsa kazanacak olsa cüneyt çakırın penaltısı ve kırmızı kartı hazır bir anda yolunda giden maçı tersine çevirip sonucu belirleyebiliyor kadıköyde bjk kalecisini atarak bjk kırmızı kart göstererek bjk nın önde olduğu maçı fenere vermişti nu melanet adamla bjk fener maçı kazanmadı hiç. . .

0
1
yanıtYanıtla
Deniz:

Bu ülkede adalet yok.

0
0
yanıtYanıtla
FENERLI-1:

aykut hoca yanlis bir seymi soylemis . TFF YONETEMIYORSUNUZ ISTIFA EDIN . YADA FENERBAHCENIN OYUNLARINDA HAKEM ADALETLI OLSUN . BUNDAN BOYLE CALINACAQ HER PUANIMIZ UCUN TFF-NI YIKARIZ CINCONLA 8JK-DE ONUNLA BIRLIKDE

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın ali soylemis:

ne sampiyonlugu be kardesim sizden hic bir cacik olmaz

0
0
yanıtYanıtla
Reis:

PFDKnın doğru olan sayılı kararlarından. İkisi de top oynamak, oynatmak yerine kameraya fotoğraf çektirmek için ordalar sanki. Ona buna laf yetiştireceğinize takımınıza bakın. İkiniz de birbirinizden betersiniz bir de böyle algı oluşturan açıklamalarla alakasız gündemler polemikler oluşturuyorsunuz.

0
0
yanıtYanıtla
navajho:

Federasyon başkanı kim ??? Başka söze gerek var mı?

0
0
yanıtYanıtla
Ferhat:

Şunlara sadece bu lig yeter bunları Avrupa’ya göndermeyeceksin 2 si de yüz karası takım bence . UEFA artık takım alırken seçmeli böyle niteliksiz geçmişsiz takımları almamalı. Bildiğin mtk Budapeşte gibi bir şey bunlar

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title