Haberler

TFF, Fatih Terim'e 9 Milyon TL Tazminat Ödeyecek

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fatih Terim'e sözleşmesini haksız yere fesih ettiği gerekçesiyle yaklaşık 9 Milyon TL faiziyle tazminat ödenmesine karar verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 26 Temmuz'da teknik direktör Fatih Terim'in sözleşmesini tek taraflı fesh etmesiyle başlayan ve 9 aydır süren davanın ikinci duruşmasında hakim son noktayı koydu.

Çağlayan İstanbul 17. İş Mahkemesi'nde görülen dava duruşmasına tarafların vekilleri avukat Hüseyin Karaahmetoğlu ve avukat Rezan Epözdemir katıldı. Hakim Ayşe Türeli, yapılan duruşma sırasında Fatih Terim'in İstanbul'a 19. İcra Müdürlüğü tarafından başlatmış olduğu ilamsız takibe konu olan 12.9 milyon TL'lik alacağını TBK'nin 182 maddesi uyarınca %40 indirim yapılarak 7.77 milyon TL'nin davacıya ödenmesine karar verdi.

İKİ HAFTA İÇERİSİNDE İTİRAZ YAPILABİLECEK

Mahkeme ayrıca davalı TFF'nin davacı Fatih Terim'e 7.7 milyon TL'nin %20'si olan 1.554 bin TL'lik icra inkar tazminatı ödemesine karar verdi. Mahkeme, iki hafta içerisinde İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi nezdinde itiraz yapılabileceğini karara bağladı.

Bu arada davacı Fatih Terim'in avukatı Rezan Epözdemir duruşmada daha önce talep ettikleri 120 bin TL'lik faiz alacağından feragat ettiklerini hakime bildirdi.

ÖNCE ÜST MAHKEME, SONRA YARGITAY

Türkiye Futbol Federasyonu vekili avukat Hüseyin Karaahmetoğlu, mahkemenin verdiği tazminat kararına karşılık iki hafta içerisinde üst mahkemeye itirazda bulunacaklarını ve istedikleri sonucu alamamaları halinde Yargıtay'a gideceklerini duyurdu. (Sporx)

İŞTE KARARIN BELGELERİ;

Son Dakika! TFF, Fatih Terim'e 9 Milyon TL Tazminat Ödeyecek

Son Dakika! TFF, Fatih Terim'e 9 Milyon TL Tazminat Ödeyecek

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Habertürk Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (173)

ken:

besiktasimin hakkini leblebi gibi harca, onun bunun cocuguna birde üstüne para koy. yukarda allah var. . .

82
4
yanıtYanıtla
Türk:

Adamsa iade eder.

82
3
yanıtYanıtla
yusuf.:

bu tür yazılar daha etkili olur.

yanıt0
yanıt0
KANARYA73:

BU EGOSU TAVAN YAPMIŞ ZATIN DAVASINA HANGİ İDARE MAHKEMESİ BAKMIŞ ACABA! BENİM 2013 YILINDAN BERİ ANKARA . . . İDARE MAHKEMESİNDE DEVAM EDEN TAM YARGI(TAZMİNAT) DAVAM VAR HALA SES SEDA YOK BUNUN Kİ 7-8 AYDA SONUÇLANIYOR DEMEK Kİ NEYMİŞ ADAMINA GÖRE ADALET İŞLİYOR. BOŞUNA ''ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR'' DEMEMİŞLER MALI SERVETİ MEVKİSİ İTİBARI OLANA ADALET ERKEN TECELLİ EDİYOR, GARİBANA İŞÇİYE ÇİFTÇİYE ESNAFA SIRADAN VATANDAŞA 10 YILDA SIRA GELİYOR. YAZIK ÇOK YAZIK. . . . . .

77
4
yanıtYanıtla
ONUR:

ÇOK HAKLISIN

yanıt2
yanıt0
vatandaş:

haram zıkkım olsun

74
6
yanıtYanıtla
milli:

türkiyenin parası böyle çar çur oluyor

77
1
yanıtYanıtla
xxx:

makamınız batsın türk futbolunu getirdiğiniz noktaya bakın doysun artık gözünüz çekin pis ellerinizi bu işlerden Allaha vereceğiniz hesap terime vereceğinizden çok daha fazla onu nasıl ödeyeceksiniz birazda onu düşünün

77
1
yanıtYanıtla
Vartolu cemil:

Zehir zıkkım olsun

72
3
yanıtYanıtla
Çetin kurt:

Ben galatsaryli olark diyorum yazik lar olsun. Hani senin vatan sevgin. . Senin vatan sevgin para dmek yazik lar olsun

73
2
yanıtYanıtla
Tüm 173 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title