Haberler

Tff Eski Başkanı Haluk Ulusoy, Galatasaray'ın Schalke ile Maçını Nefesini Tutarak İzledi

Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'de bulunan Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı ve Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Ulusoy, Galatasaray'ın Schalke ile maçını büyük bir heyecan ile izledi.

Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'de bulunan Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı ve Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Ulusoy, Galatasaray'ın Schalke ile maçını büyük bir heyecan ile izledi. Maçı adeta nefesini tutarak izleyen Ulusoy galibiyet coşkusu yaşadı.

Ulusoy Holding'den bir heyet ile Duşanbe'de iş ziyaretleri gerçekleştiren Haluk Ulusoy, Türkiye'nin Duşanbe Büyükelçisi Mehmet Munis Dirik ve Duşanbe'de yaşayan bir grup Türk ile Galatasaray'ın Schalke müsabakasını izledi.

ULUSOY: HAMİT GOL ATACAK DEMİŞTİM

Schalke'nin ilk golünün ardından üzüntü yaşayan Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy, maç sırasında arkadaşlarına Hamit Altıntop'un mutlaka bir gol atacağını söyledikten dakikalar sonra Hamit, Galatasaray'ın ilk golünü attı. Sevinç ile ayağa kalkan Ulusoy "Ben Hamit gol atacak demiştim" dedi.

GALİBİYET COŞKUSU

Galatasaray'ın 3-2 galibiyeti ile biten maçın her anını Ulusoy büyük bir heyecan ile izledi. Galatasaray'ın golleri ile büyük sevinç yaşayan Ulusoy, Schalke gollerinde ise üzüldü. Galatasaray taraftarı olan ve maçı izlemeye Galatarasay atkısıyla gelen Büyükelçi Dirik ile sık sık maçın kritiğini yapan Ulusoy, özellikle maçın son 15 dakikasını nefesini tutarak izledi. Uzatma dakikalarında Umut Bulut'un golü ile gelen zafer sevincini Ulusoy, büyük bir coşku ile kutladı. Ulusoy galibiyet sevincini Büyükelçi Dirik ile kucaklaşarak paylaştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

haluk ulusoy Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title