Haberler

TFF; Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'u PFDK'ya Sevk Etti

Güncelleme:

TFF; Beşiktaş ve Galatasaray kulüpleri "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması", Fenerbahçe ve Trabzonspor'u da "çirkin ve kötü tezahüratı" ve "saha olayları" nedeniyle PFDK'ya sevk etti.

Beşiktaş ve Galatasaray kulüpleri "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi. Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da "çirkin ve kötü tezahüratı" ve "saha olayları" nedeniyle PFDK'ya sevkine karar verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği'nce Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları şöyle;

BEŞİKTAŞ:

1- BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün 31.03.2018 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-AYTEMİZ ALANYASPOR Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

GALATASARAY:

2- GALATASARAY A.Ş. Kulübü'nün 01.04.2018 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.-TRABZONSPOR A.Ş Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

TRABZONSPOR:

3- TRABZONSPOR A.Ş Kulübü'nün 01.04.2018 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.-TRABZONSPOR A.Ş Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

FENERBAHÇE:

4- FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü'nün 02.04.2018 tarihinde oynanan KAYSERİSPOR-FENERBAHÇE A.Ş Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Trabzonspor Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

dost:

mhk güzide hakemi halil umut meler '' i unutmussunuz emre beyi tahrik ettigi için

0
0
yanıtYanıtla
dan dana:

yuh tffrasyonuna sizide pfdk sevk ediyorum yuru

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title