Haberler

TFF Başkanlığı İçin Ortak Karar Nihat Özdemir

Güncelleme:

Yıldırım Demirören'in TFF Başkanlığı'ndan istifa etmesi ardından başkanlık için birçok ismin adı geçiyor. 1 Haziran'da yapılacak olan seçim öncesinde öne çıkan en kuvvetli isim ise Nihat Özdemir oldu. Kulüpler ve yöneticiler Özdemir konusunda uzlaşınca bu konu Nihat Özdemir'e de iletildi. O da olumlu karşıladı.

Yıldırım Demirören'in, Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığından beklenmedik şeklide istifa etmesinin ardından, bu makama kimin seçileceği konusunda ortaya çok iddia atıldı. Bu tartışmalar gündemi meşgul ederken, futbol ailesi 1 Haziran'da yapılacak seçimde koltuğa oturacak kişinin ismi üzerinde görüşmelerini sürdürüyordu. Futbol ailesi 'Birleştirci, bütünleştirici bir aday' bulunması ve desteklenmesi konusunda uzun görüşmeler yaptı. Ve nihayetinde İş adamı Nihat Özdemir isminde mutabakat sağlandı.

ŞİMDİLİK RESMİ AÇIKLAMA YOK

Taban birlikleri ve kulüp temsilcileri de bu konuda İş adamı Nihat Özdemir'le buluşup, başkanlık konusunda böyle bir arzunun ortaya çıktığını iletti. Özdemir de tabandan gelen bu geniş mutabakata karşı duyarsız kalamadı. Yıllardır sporun içinde yönetici olarak yer alan, son olarak da Türkiye Futbol Federasyonu'nda başkan vekilliği görevini yürüten Özdemir'in adaylığı da bu şekilde gayri resmi biçimde netleşti. 1 Haziran'da yapılacak genel kurulda Özdemir'in karşısına başka bir adayın çıkıp çıkmayacağı ise henüz bilinmiyor.

TFF Başkanlığı İçin Ortak Karar Nihat Özdemir

FUTBOLUN SORUNLARINI BİLİYOR

Bazı kulüp yöneticilerine de bu konuda görüşlerini sorduk. İş adamı Özdemir'in başkanlığına soğuk bakan kimse yok. Yöneticiler, "Futbolun içinden geliyor. Futbol ailesini tanıyor. Federasyonda da üst düzey görev yaptı. Yeterli bilgi ve tecrübeye sahip. Futbol camiasının sorunlarına hakim ve çözüm üretme konusunda başarılı birisi. Eski yönetimin içinde bulunduğu için de projelerin devamı konusunda doğru isim olur. Uluslararası ilişkilerinin de son derece güçlü olması, Türk futbolu adına ileride büyük kazanç olacaktır" görüşünde. (Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yıldırım Demirören Nihat Özdemir Haberler

500

Yorumlar (45)

ŞAPKACI:

PARA, TEŞVİK, ŞİKE, İHALE, FESAT, TARAFGİRLİK VE FEDERASYON VAY MEMLEKETİMİN HALİNE VAY. NİYE BU MEMLEKETTE Hİ DÜRÜST ADAM YOKMU? SAFFET SANCAKLI! ÖLDÜMÜ? YAŞIYORSA NİYE O OLMUYOR VE BUNU DİĞER TAKIMLARIN FEDERASYON DELEGELERİ NASIL KABUL EDİYORLAR. BU ADAMIN SEÇİLMESİNE VESİLE OLAN VE İMZA ATAN HİÇ BİR KULÜBÜN BU ADAM GİDENE KADAR AĞLAMAYA HAKKI YOK. DÜRÜST DEĞİLLER UNUTULDUMU YAPTIKLARI FUTBOL HIRSIZLARININ.

18
2
yanıtYanıtla
GAKKO:

DİREK FENERASYON OLSUN BU ADAM GELECEKSE

14
5
yanıtYanıtla
Fenerbahçe:

TİNERASYON DU ŞİMDİYE KADAR BİRAZDA FENERASYON OLSUN.

yanıt4
yanıt1
Babakartal:

Demirörende olduğu gibi bundada yanlış yapılıyor futbolu bilen değil eğitimini almış yöneticilik yapacak birisi gelmeli kulüp başkanlığı yöneticiliği yapmış olan değil, Nasıl objektif olacak bu adam üzerinde fener forması varken

12
4
yanıtYanıtla
nee:

tavsiyeniz?

yanıt0
yanıt3
ŞAPKACI:

İÇİNE SİNMEYEN HERKESİN, BU ADAMIN SEÇİLMESİNİ BEKLEMEDEN İLK İCRAATI TEPKİ İÇİN, DİGİTÜRKLERİ İADE ETMESİ OLMALIDIR.

10
4
yanıtYanıtla
yorumcu:

şikenin mimarlarından olan bu adam mı federasyonun başına geçecek? rezillil f7spor şikeden ceza almasın diye futbolun anayasasını değişrenler nerelere geldi. tük futbolu resmi olarak tescilli şikecilere teslim edilecek desenize. .

8
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ne güzel dünya tff başkanı nihat bey olacak vay be olmadı aziz yıldırımı yapın tam olsun işte bu yaklaşımla türk futbolu bir yere varamaz teklif edenleride kınıyorum hiç bir kulüp kabul etmemeli. saygılarımla hüseyin yıldız. kdz. erğli

6
7
yanıtYanıtla
BEYZALİ:

BİTLİS Lİ İSE KORKMAYIN BİR BİTLİSLİ İŞİNİ EN İYİ YAPAN DIR DELİKANLIDIR TFF Yİ DÜZENE SOKACAKTIR HEMŞERİMİZ YAKIŞIIIIR

2
10
yanıtYanıtla
:

PLANI ANLATIYORUM . NİHAT ÖZDEMİR TFF BAŞKANI OLACAK . ALİ KOÇ FENERDE YAPAMAYACAK VE AZİZ YILDIRIM TEKRARDAN FENERE BAŞKAN OLACAK . NİHAT VE AZİZ ORTALIĞI BATIRACAK .

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title