Haberler

Tff 3. Lig

Tokatspor Teknik Direktörü Menderes Sunkar, Gümüşhanespor Maçından 3 Puanla Dönmeyi Hedeflediklerini Söyledi.

Tokatspor Teknik Direktörü Menderes Sunkar, Gümüşhanespor maçından 3 puanla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Tokatspor, kendi sahasında ligin ilk maçında aldığı 3 puanın morali ile yaptığı çıkışı sürdürmeyi hedefliyor. Gümüşhanespor'la deplasmanda karşılaşacak olan Tokatspor, çift kale hazırlık maçını Teknik Direktör Menderes Sunkar gözetiminde yaptı. Tokatspor'un ligin ilk ciddi maçında Ankara Demirspor'u yenerek moral depoladığını belirten Sunkar, "Her takımın beklentisi oynadığı tüm maçları almak. Tokatspor'un hedefi belli, şampiyonluk. Bir maç atlattık, kaldı 29 maçımız.

Gümüşhanespor maçından hedefimiz galibiyetle dönmek. Kadroda sakatlığı olan oyuncumuz yok" dedi.

Sunkar, ayrıca basın mensuplarını sürekli aralarında görmek istediklerini ifade ederek, "İlk antrenmanımızda basın mensubu arkadaşların sahadan çıkarılması veya çıkması şeklinde bir problem yaşanmış. Benim sonradan bilgim oldu. Bunun üzüntüsünü yaşıyorum. Çünkü siz olmadan biz olamayız. Teknik direktör olarak her fırsatta sizlere açıklama yapmaya hazırım" diye konuştu.

(Nİ-SA-İK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title