Haberler

Tff 3. Lig

Tff 3. Lig 1. Grup'ta Daha Önce Tff 2. Lig'e Yükselmeyi Garantileyen Malatya Belediyespor, Bir Günlük İznin Ardından Kayapınar Belediyespor ile Oynayacağı Maçın Hazırlıklarına Başladı.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta daha önce TFF 2. Lig'e yükselmeyi garantileyen Malatya Belediyespor, bir günlük iznin ardından Kayapınar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Geçen hafta deplasmanda Ceyhanspor'a 2-0 yenilerek 28 hafta sonra ikinci sıraya inen Turuncu-yeşilli takım, ligi birinci bitirebilmek için bu maçı kazanarak, Belediye Vanspor'un puan kaybetmesini bekleyecek. Kayapınar Belediyespor maçını mutlaka kazanmak istediklerini belirten Teknik Direktör İsmail Tekin, "Lige birinci başlamıştık, birinci olarak tamamlamak istiyoruz. Bu nedenle Kayapınar Belediyespor maçını kazanarak, Belediye Vanspor'un kaybetmesini bekleyeceğiz. Ligi şampiyonlukla tamamlamak istiyoruz" dedi.

Bu arada Malatya Belediyespor, Kayapınar Belediyespor maçı öncesi 2. Lig'e yükselmenin coşkusunu taraftarlarıyla paylaşacak. Kayapınar Belediyespor maçı sonrasında da belediye binası önünde tören düzenlenip, futbolcu ve teknik heyetin kutlanacağı bildirildi.

(NA-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title