Haberler

Tff 3. Lig

Tff 3. Lig 2. Grup'ta Mücadele Eden Kastamonuspor'da, Ofspor Galibiyetinin Sevinci Yaşanıyor.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Kastamonuspor'da, Ofspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

Kastamonuspor Teknik Direktörü Ramiz Soydaş, 2-0 kazandıkları Ofspor maçıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, üzerlerindeki kazanamama stresini attıklarını, bundan sonra oynayacakları maçlardan da galip ayrılarak rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyeceklerini söyledi. İzleme fırsatı bulamadığı Ofspor'u gruptaki teknik direktör arkadaşlarından dinlediğini belirten Ramiz Soydaş, "Biz, rakibin defans bloğunun ağır olduğunu, çok çabuk pas yapıp alan değiştirerek aralara ve arkalara koşular yaparak pozisyon bulabileceğimizi düşünmüştük. Nitekim düşündüğümüz oldu. Bu tür pozisyonlar bulduk, hem de gol attık. İkinci devrede de aynı şekilde pozisyonlar bulduk. Rakibe stresten, kademe hataları yapmamızdan ötürü pozisyonlar da verdik" dedi.

Kastamonuspor'un oyun anlayışının gruptaki rakiplere göre biraz farklı olduğuna vurgu yaparak sporun etiğine uygun başarılar almanın gayretinde olduklarının altını çizen Soydaş, "Biz başladığımız günden itibaren söyledik, futbolcu kardeşlerimizin moral motivasyonu ile ilgili sorunları vardı. Çok pasa dayalı, oyun inisiyatifini elinde bulunduran bir oyun anlayışımız var. Bunu gerçekleştirmek de biraz zaman aldı. Çocuklarımızın her geçen gün iyiye gittiğini, her maçta daha çok pozisyon bulmaya başladığını düşünüyorduk. Çok şükür Allah'a en zor maçımızdan galibiyetle ayrılarak Kastamonuspor camiasının beklentisine cevap verebilmenin rahatlığını üzerimde hissettim. Buraya bir şeyler verebilmek için geldim. Ama bugüne kadar olmamıştı, olacağına inanmıştık ve bu maçla başladık. Çocuklarımız bu maçta olması gerekeni yaptılar. Her birini kutluyorum" diye konuştu.

(SÖ-BÖ-KÇ-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title