Haberler

Tff 3. Lig

Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen ve Teknik Direktör İlie Datcu, Dün Tesisleri Basarak Futbolcu ve Teknik Heyete Saldıran Taraftarları Kınadı.

Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen ve Teknik Direktör İlie Datcu, dün tesisleri basarak futbolcu ve teknik heyete saldıran taraftarları kınadı.

Ligin bitimine 3 hafta kala henüz Kütahyaspor ligden düşmemişken tesislere yapılan saldırıyı kınayan Sadık Ölçen, "Bu çirkin saldırı tamamen kulübümüze zarar vermeye yönelik bir harekettir. 15 kişiden oluşan grup mavi şimşek mensuplarının; ellerinde sopalarla, demirlerle ve bira şişeleriyle tesislerimize gelerek futbolcularımıza saldırıp, camları ve kapıları kırmaları, futbolcularımızın kullandığı televizyonlara ve özel eşyalarına zarar vermeleri zor günler geçiren takımımıza büyük bir darbe olmuştur.

Futbolcularımıza tehditler savurarak, küfür edip ellerindeki sopalarla onları darp eden kişiler elbette hak edecekleri cezaları çekecektir. Bu yaptıkları kesinlikle yanlarına kalmayacaktır ve her türlü hukuki hakkımızı sonuna kadar kullanacağız. İlk olarak Kütahyaspor üzerinden para kazanan otoparkta görevli olduğu halde kulübümüze bu çirkin saldırıyı gerçekleştirenlerin işlerine son verdik, bu nasıl taraftarlıktır anlamış değiliz. Tüm futbolcuların yatak odalarına kadar girerek yapılan bu saldırı sonrasında; futbolcularımız korku içindeler ve çoğu kulüpten ayrılmak istiyor. Bu çirkin olayı esefle kınıyorum" dedi.

"FUTBOLCULAR GİTMEK İSTİYOR" Kütahyaspor Teknik Direktörü İlie Datcu da saldırıyı kınayarak, "Futbolcularım tehdit ve korku altında olduklarından dolayı takımdan ayrılmak istiyor. Bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum, bu olaylar sporun güzelliğiyle kesinlikle bağdaşmıyor. Saldırıyı gerçekleştirenler cezasız kalmamalı" diyerek üzüntüsünü belirtti.

Zafertepe Sosyal Tesisleri'nde, Sadık Ölçen ve İlie Datcu takımdan ayrılmak isteyen futbolcuları ikna etmek amacıyla olağanüstü bir toplantı gerçekleştirirken, futbolcuların çoğu Eskişehir'e gitti. Sadık Ölçen, futbolcuların ve teknik heyetin geceyi başka bir yerde geçirdiğini belirtti.

Futbolcular korku ve tehdit nedeniyle Kütahya'ya dönmek istemezlerken deplasmanda oynanacak Nilüfer Belediyespor maçı hazırlıklarının şehir dışında yapılacağı öğrenildi.

(EFE-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title