Haberler

Tff 3. Lig

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşu'nun 163. Yıldönümü Etkinlikleri Kapsamında İl Emniyet Müdürü İbrahim Demirci, Beraberindeki Heyetle Birlikte Tff 3. Lig 1. Grup'ta Mücadele Eden Karsspor'u Ziyaret Etti.

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşu'nun 163. yıldönümü etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü İbrahim Demirci, beraberindeki heyetle birlikte TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Karsspor'u ziyaret etti.

Emniyet Müdürü İbrahim Demirci ve beraberinde heyeti, kulüp tesislerinde Karsspor Kulübü Başkanı Dünyamalı Demir, Teknik Direktör Ramazan Silin, Kulüp Müdürü Ahmet Yokuş ile futbolcular karşıladı. Emniyet Müdürü İbrahim Demirci, ligin üst sıralarında bulunan Karsspor'a başarılar dileyerek, yöneticilere 10 Nisan kutlama programı davetiyesi ve Kars Emniyet Müdürlüğü logolu duvar saati hediye etti.

Yönetim kurulu, teknik kadro ve futbolcularla bir süre sohbet eden Emniyet Müdürü İbrahim Demirci, kulübün aldığı başarılı sonuçlardan gurur duyduğunu ve emniyet teşkilatı olarak her zaman Karsspor'un yanında olduklarını belirtti.

Karsspor Kulübü Başkanı Dünyamalı Demir ve Teknik Direktör Ramazan Silin ise, başta Emniyet Müdürü İbrahim Demirci olmak üzere bütün emniyet teşkilatının kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı memnun olduklarını belirterek, "Sayın Emniyet Müdürümüzün ziyaretleri bizi onurlandırmıştır. Emniyet teşkilatından her zaman destek gördük. Karsspor olarak kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile Türk Polis Teşkilatı'nın 163. kuruluş yıldönümünü kutluyor ve görevlerinde üstün başarılar diliyoruz" dediler.

(BA-İY-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title