Haberler

Tff 3. Lig

Tff 3. Lig 3. Grup'ta Yeni Burdurspor Deplasmanından Beraberlikle Dönerek 13 Haftalık Lig Liderliğini Kaybeden Denizli Belediyespor'da Kulüp Başkanı Namık Kemal Eraslan, Maçın Hakemine Tepki Gösterirken, Oyuncuları da Uyardı.

TFF 3. Lig 3. Grup'ta Yeni Burdurspor deplasmanından beraberlikle dönerek 13 haftalık lig liderliğini kaybeden Denizli Belediyespor'da Kulüp Başkanı Namık Kemal Eraslan, maçın hakemine tepki gösterirken, oyuncuları da uyardı.

Ligde 13 haftadır lider durumda bulunan, ancak ikinci yarıda beklemediği puan kayıpları sonucu önce rakipleriyle arasındaki puan farkı kapanan, ardından da Yeni Burdurspor deplasmanında alınan 1-1'lik beraberlik sonucu liderliği kaybeden Denizli Belediyespor'da büyük üzüntü yaşanıyor. Maçın son dakikasında nizami gollerinin verilmediğini savunan Denizli Belediyespor Kulübü Başkanı Namık Kemal Eraslan, hakeme tepki gösterdi. Başkan Eraslan, lig sonuncusu olan Yeni Burdurspor deplasmanında kaybedilen iki puanın kendilerini çok üzdüğünü belirterek, "Bu maçı kazanmaktan başka bir düşüncemiz yoktu. Oyuncularımız özellikle ilk yarıda sahada hiç varlık gösteremedi. Son dakikada Hüseyin Ateş'in attığı nizami gol verilmedi. Biz yönetim olarak şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Bu inanca futbolcularımızın da sahip olması gerekiyor. Bir an önce kendilerine çeki düzen vermek zorundalar" dedi.

Burdur deplasmanında ilk yarıda kötü oynadıklarını, ancak ikinci yarıda toparlandıklarını belirten Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Ali Yalçın ise "Maçın genelinde vasat bir oyun sergiledik. Galip gelmemiz gereken bu maçta 2 puan kaybederek liderlikten olduk. Düşmemek için mücadele eden rakibimizden deplasmanda aldığımız bir puan iddiamızı sürdürebilmemiz için önemli. Bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız ve bizim gibi gruptan çıkmak isteyen Konya Şekerspor maçını kazanarak kaybettiğimiz avantajımızı yeniden yakalamak istiyoruz" dedi.

(AV-SÇ-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title