Haberler

Tff 3.lig

Türkiye Futbol Federasyonu (Tff) 3. Lig 1. Grup'ta Mücadele Eden Belediye Vanspor, Hafta Sonu Kendi Sahasında Oynayacağı Batman Belediyespor Karşılaşmasının Hazırlıklarını Yaptığı Çift Kale Maçla Sürdürdü.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Belediye Vanspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Batman Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını yaptığı çift kale maçla sürdürdü.

Teknik Direktör Mehmet Tuğrul'un nezaretinde Atatürk Şehir Stadyumu'nda yapılan antrenmanda, oyuncuların hırslı oldukları gözlendi. Kırmızı-siyahlı futbolculara antrenmanda düz koşu ve ısınma hareketleri yaptırıldı. Kendi evlerinde yapacakları Batman Belediyespor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Mehmet Tuğrul, en iyi şekilde hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade etti. Haftayı kayıpsız kapatmak için gereken tedbirleri aldıklarını ve 3 puan için sahaya çıkacaklarını dile getiren Tuğrul, bu maçı alarak emin adımlarla yollarına devam etmek istediklerini kaydetti.

Öte yandan yapılan idman sonrası basın mensupları, görüşlerini almak istedikleri Soner'den üstü kapalı tehditler aldı. Belediye Vanspor'un 4 numaralı formasını taşıyan başarılı defans oyuncusu Soner, kendisinden görüş almak isteyen muhabirlere hitaben; "Sakın ha, ben görüş falan vermem. Ancak bir kaç gün sonra bir kaçınızın görüşünü alacağım" diyerek basına kızgınlığını dile getirdi.

Çift kale maç esnasında stada gelen Fevzi Geyik İlköğretim Okulu Bayan Futbol Takımı da Belediye Vanspor teknik hocalarına ve futbolcularını ziyaret ederek tatlı ikram ettiler.

(SER-MET-Y) 13.03.2008 16:55 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title