Haberler

Tff 3. Lig

Tff 3. Lig 2. Grup'ta Mücadele Eden Gazi Belediyespor, Kendi Sahasında Keçiörengücüspor'u 3-2 Mağlup Ederek Rahat Bir Nefes Aldı.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Gazi Belediyespor, kendi sahasında Keçiörengücüspor'u 3-2 mağlup ederek rahat bir nefes aldı.

Gazi Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Göksal, Keçiörengücüspor maçının önemini oyuncularına anlattıklarını belirterek, "Keçiörengücü üst sıraları zorlayan ve Play-Off'a kalma mücadelesi yapan bir ekip ve bu maçı mutlaka kazanmak istiyordu. Bizim de alt sıralardan kurtulmamız için bu maç son derece önemliydi. Bu bilinçle oyuncularımız sahaya çıktı. Maçta Keçiörengücü iki kez öne geçmesine rağmen oyuncularımız 10 kişi ile büyük bir mücadele verdi. 2-1 yenik durumdan oyunu 3-2 kendi lehimize çevirmesini bildik" dedi.

Galibiyet serisine devam etmek istediklerini belirten Göksal, "Ligde üst sıralara tırmanarak rahat bir nefes almak istiyoruz. Bunun için deplasman oynayacağımız Divriğispor maçından da en az 1 puanla dönmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Keçiörengücüspor maçında taraftarlar polis arasında istenmeyen görüntüler yaşandığını hatırlatan Göksal, polisin sert müdahalesinin yanlış olduğunu sözlerine ekledi.

(İG-SA-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title