Haberler

Tff 3. Lig

Tff 3. Lig 1. Grup Takımlarından Siirtspor'da Kulüp Başkanı Beşir İlçin, Futbolcu Başına Bin YTL, Personele de Birer Maaş Prim Verdiğini Söyledi.

TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Siirtspor'da Kulüp Başkanı Beşir İlçin, futbolcu başına bin YTL, personele de birer maaş prim verdiğini söyledi.

Takımın galibiyet kazanması durumunda primlerin devam edeceğini belirten Başkan İlçin, "Siirtspor'un Diyarbakır'da sergilediği oyun bizleri tatmin etti. Bu takım neler yapacağını önümüzdeki maçlarda ispatlayacaktır. Kulüp yöneticileri olarak başarıyı kayıtsız bırakmadık. İmkanlar çerçevesinde bu takımı dünde olduğu gibi bugün de ödüllendirdik. Kulüp olarak ekonomik zorluklarla mücadele etmemize rağmen her futbolcuya bin YTL ve personele de birer maaş prim verdik. Bizden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Siirt Valisi Necati Şentürk'e teşekkür ediyor, kazandığımız galibiyeti kendilerine armağan ediyoruz" dedi.

(RÇ-ME-KÇ-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title