Haberler

Tff 3. Lig

Tff 3. Lig 1. Grup'ta Şampiyonluğa Oynayan ve 38 Puanla Liderliğini Sürdüren Malatya Belediyespor, Karsspor Maçının Hazırlıklarını Tamamladı.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta şampiyonluğa oynayan ve 38 puanla liderliğini sürdüren Malatya Belediyespor, Karsspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Perşembe günü, deplasmanda karşılaşacağı Karsspor maçının hazırlıklarını, Teknik Direktör İsmail Tekin yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamlayan Malatya Belediyespor, Malatya'dan ayrıldı. Turuncu-yeşilli takımda sarı kart cezalısı Yunus, Karsspor maçında forma giyemeyecek.

Malatya Belediyespor Kulübü Başkanı Fahrettin Eserdi, grup liderliğinde takipçileriyle aralarındaki puan farkını açmaya başladıklarını ifade ederek, "Bu haftaki Karsspor maçı da önemli. Rakibimiz kaliteli sporculardan kurulu bir ekip. Karsspor, maçta saha ve seyirci avantajını kullanmaya çalışacak. Biz ise deplasmandan en az bir puan çıkarmaya çalışacağız. Yenemezsek de yenilmeyeceğiz. Özellikle iç sahadaki maçları kazanıp, dış sahalarda ne kadar puan toplayabilirsek bizim için iyi olur" dedi.

Malatya Belediyespor'da kaptan Murat Kurt ise Karsspor maçının 6 puanlık bir maç olduğunu kaydederek, "Eğer galip gelirsek aradaki puan farkını iyice açarız" şeklinde konuştu.

Turuncu-yeşilli futbolculardan Gökhan da takımın şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirterek, sezon sonunda 2. Lig'e çıkıp hedefe ulaşmak istediklerini kaydetti.

(NA-OÇ-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title