Haberler

Tff 3. Lig

Tff 3. Lig 1. Grup'ta, En Yakın Takipçisine 5 Puan Fark Atarak İlk Yarıyı Lider Kapatan Malatya Belediyespor, İkinci Yarının İlk Maçında Kendi Saha ve Seyircisi Önünde Oynayacağı Mezitlispor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta, en yakın takipçisine 5 puan fark atarak ilk yarıyı lider kapatan Malatya Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Mezitlispor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Rakiplerinin 14 puanla sondan ikinci sırada bulunduğunu ve beklentilerin aksine çok zor bir maç olacağını söyleyen Malatya Belediyespor Kulüp Başkanı Fahrettin Eserdi, "Hafta içi oynanacak bu maça bütün futbol severleri bekliyoruz. Gelen futbol severlere çok keyifli bir futbol maçı izlettireceğiz" dedi.

Bu arada, 24 Ocak Perşembe günü saat 13,30'da Malatya İnönü Stadı'nda oynanacak olan maçta, Turuncu-yeşilli takımda futbolcu Tuncay Selçuk sarı kart cezalısı olması, Kazım ve Ahmet Dere'nin ise sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekleri öğrenildi.

(NA-OÇ-EE-BA-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title