Haberler

Tff 3. Lig

Tff 3. Lig'de Tavşanlı Belediyesi Tki Linyitspor ile Kütahyaspor Arasında Pazar Günü Oynanacak Kütahya Derbisi Öncesinde Vali Şükrü Kocatepe, Centilmenlik Çağrısında Bulunarak, "Sonuç Ne Olursa Olsun, Yeter Ki Dostluk Kazansın" Dedi.

TFF 3. Lig'de Tavşanlı Belediyesi TKİ Linyitspor ile Kütahyaspor arasında pazar günü oynanacak Kütahya derbisi öncesinde Vali Şükrü Kocatepe, centilmenlik çağrısında bulunarak, "Sonuç ne olursa olsun, yeter ki dostluk kazansın" dedi.

Vali Şükrü Kocatepe, Kütahya'nın ilçeleriyle ayrılmaz bir bütün olduğunu ifade ederek, "Hafta sonunda iki kardeş takımın mücadelesinde önce dostluğun kazanması temennisiyle iki takımımıza da başarılar diliyorum. Sporun ahlakına ve ruhuna yakışır fair-play'in ön plana çıktığı dostça bir karşılaşma olacağına inanıyorum. Futbol karşılaşmalarında sevgi, hoşgörü ve centilmenlik ön plana çıktığı takdirde seyir zevki daha fazla artar. Aynı ilin iki kardeş takımını bir araya getirecek maçta futbolun gerekleri

olarak her türlü sonuç sahaya yansıyabilir, maçı tribünlerde izleyen tüm taraftarlarımızın sağduyulu bir şekilde, centilmence kendi takımlarına destek vererek, diğer kardeş kulüp futbolcuları alkışlayacağına inanıyorum. Doğru olan budur. Gerekli tüm emniyet tedbirlerimiz alınmıştır. Hiçbir tatsız olayın yaşanmayacağı, en başta dostluğun galip geleceği güzel bir maç olması temennisiyle iki takımımıza başarılar dilerim" dedi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır ise, Kütahya'dan maça gelecek taraftarları misafirleri olarak kabul ettiklerini söyleyerek, karşılaşmada öncelikle dostluğun kazanması gerektiğini belirtti.

Tavşanlı Kaymakamı Mehmet Suat İlhan da, Kütahyaspor taraftarlarını çiçeklerle karşılayıp, sevgilerini gösteren pankartları Tavşanlı tribünlerine asacaklarını ifade etti.

(EFE-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title