Haberler

Tff 3. Lig

Tff 3. Lig 1. Grup'ta İlk Yarıyı Lider Kapatan Malatya Belediyespor'da Futbolculara Verilen İzinlerin Sona Ermesinin Ardından Topbaşı Yapıldı.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta ilk yarıyı lider kapatan Malatya Belediyespor'da futbolculara verilen izinlerin sona ermesinin ardından topbaşı yapıldı.

Ligin ilk yarısını 30 puanla lider olarak kapatan turuncu-yeşilli takımda ilk yarının sona ermesi nedeniyle futbolculara verilen bir haftalık izin sona erdi. Belediyespor Tesisleri'nde futbolcular önce sağlık testinden geçtiler. Daha sonra Pınarbaşı'ndaki çim sahada teknik direktör İsmail Tekin'in yönetiminde ikici yarı hazırlıklarına başlayan Malatya Belediyespor'da antrenmana sakat olan kaleci Ahmet, izinli olan Gökhan ve Salih katılmadı.

Teknik Direktör İsmail Tekin, ara transfer döneminde kaleci ve santrfor almayı planladıklarını belirterek, transfer çalışmalarının sürdüğünü, görüştükleri oyuncularla anlaşmaya vardıkları taktirde açıklama yapacaklarını söyledi. İlk yarıdaki başarıyı ikinci yarıda da sürdürüp şampiyon olmak istediklerini tekrarlayan Tekin, Malatya'daki birinci etap hazırlıklarından sonra Antalya'ya kampa gideceklerini belirtti.

Bu arada, ilk yarıda lisans sorunları nedeniyle oynayamayan Murat Kurt ve Resul Dege, ikinci yarıda takıma yararlı olmak için çaba göstereceklerini dile getirdiler.

(NA-MFS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title