Haberler

Tff 3. Lig

Teknik Direktör Menderes Sunkar, Tokatspor ile Yollarını Ayırmasıyla İlgili Olarak, "Giden Daima Hoca Oluyor. Birisinin Bu Sorumluluğu Üzerine Alması Gerekiyordu. Bu Sorumluluğu Ben Üzerime Aldım" Dedi.

Teknik Direktör Menderes Sunkar, Tokatspor ile yollarını ayırmasıyla ilgili olarak, "Giden daima hoca oluyor. Birisinin bu sorumluluğu üzerine alması gerekiyordu. Bu sorumluluğu ben üzerime aldım" dedi.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Tokatspor'la yolları ayrılan Teknik Direktör Menderes Sunkar, yönetimle karşılıklı olarak alınan kararla ilgili basın mensuplarına açıklama yaptı. Sunkar, 2. Lig'den düşmüş, moral olarak bitmiş bir takımın başına belli bir hedef doğrultusunda geçtiğini ifade ederek, "Sezona belki de Tokatspor tarihinin en iyi başlangıcını yaptık. Bu haftaki Ofspor maçına kadar kendi sahamızda maç kaybetmedik. Bizi yıkan son iki haftada gelen mağlubiyetler oldu. Bu zamana kadar

namusumla, şerefimle çalıştım ve kimsenin hakkını yemedim. Antrenörlük kariyerime Tokatspor Kulübü'nde bir şampiyonluk eklemek istedim. Önceki günde yönetimle karşılıklı görüşmelerden sonra, aslında ben bu kararı maçtan sonra vermiştim, ama yönetimin bana 'hocam iyi düşün' demesine rağmen böyle bir ortak karar verdik. Biliyorsunuz ki futbol kulüplerinde 15-16 futbolcu birden gitmiyor. Giden daima hoca oluyor. Birisinin bu sorumluluğu üzerine alması gerekiyordu. Bu sorumluluğu ben üzerime aldım. Başarısız

olduğumu kesinlikle kabul etmiyorum. Sadece şunun bilinmesini rica ediyorum: Tokatspor kendisini çok dev aynasında görmez ve 3. Lig'de oynadığını unutmazsa her zaman başarılı olacaktır. Gönlüm, kalbim her zaman Tokatspor'dan yanadır" diye konuştu.

Sunkar, Tokatspor ile yollarını ayırmasında futbolcuların rolüyle ilgili sorulara, "Aslında sezon başında 'benim bu hocaya içim ısınmadı' diyen futbolculara bir yaptırım uygulanması gerekiyordu. Ama benim tavsiyem futbolcular hocayı sevmesinler, hoca için oynamasınlar. Buraya kim gelirse gelsin, futbolcunun forması için oynaması gerektiğini düşünüyorum. Bir Menderes gider, bir Menderes gelir. Takım yenildiği zaman Menderes Sunkar yenilmiyor. Tokatspor'a gelmiş geçmiş teknik direktörler arasında da en acı

çekeni benimdir. Enteresan bir şeydir ama kampanya açılsa Menderes Sunkar'a düşman toplamak için bu kadar düşman toplanmaz diye düşünüyorum. Ama benim kimseye bir düşmanlığım, kırgınlığım yok. Kime hakkım geçtiyse helal ediyorum" şeklinde konuştu.

(Nİ-SA-EE-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title