Haberler

Tff 3. Lig

Tokatspor Basın Sözcüsü Kadir Dicle, Artvin Hopa Deplasmanında İstenmeyen Manzaraların Yaşandığını İfade Ederek, "Orada Hocamıza Gösterilen Bu Tepki ve Davranışları Yönetim Olarak Kınıyoruz" Dedi.

Tokatspor Basın Sözcüsü Kadir Dicle, Artvin Hopa deplasmanında istenmeyen manzaraların yaşandığını ifade ederek, "Orada hocamıza gösterilen bu tepki ve davranışları yönetim olarak kınıyoruz" dedi.

TFF 3. Lig. 2. Grup'ta mücadele eden Tokatspor, Artvin Hopa deplasmanında 0-0 biten karşılaşmadan 1 puanla döndü. Deplasmanda beklemedikleri bir saha ve tutumla karşılaştıklarını belirten Dicle, ligde kalma mücadelesi veren bir takımın farklı bir oyun sergileyeceğinin farkında olarak sahaya çıktıklarını kaydetti. Deplasmandan puan beklerken sahada çamur deryası ile karşılaştıklarını belirten Dicle, "Topun bile zıplamadığı bir alanda takımımız büyük bir fedakarlıkla cansiparane mücadele ile 1 puan

getirdi. Oradan gelen 1 puanın çok değerli olduğuna inanıyorum. Orada bir takım terbiyesizlik yaşandı. Beklediğimiz misafirperverliği göremedik. Tokat'a kim gelirse gelsin üstümüze düşen görevi yapmaya devam edeceğiz. Sporun her zaman kardeşlik, centilmenlik olduğunun farkındayız. Oraya düşman takımı ile maç yapmaya gitmiyoruz. Centilmence bir mücadele için gidiyoruz. Bu manada orada hocamıza gösterilen bu tepki ve davranışları yönetim olarak kınıyoruz. Kendilerine yakıştıramadık" dedi.

(Nİ-EE-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title