Haberler

Tff 2. Ligi

Tff 2. Lig Ekiplerinden Şanlıurfaspor, 3 Puanın Sevincini Yaşıyor.

TFF 2. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, 3 puanın sevincini yaşıyor.

Diyarbakır DİSKİspor'u 3-0 mağlup eden Şanlıurfaspor'un ortaya koyduğu futbol, bu sezon şampiyonluk bekleyen taraftarlarını ilerleyen haftalar için umutlandırdı. Teknik direktör Necip Erdoğan, Siverek'te oynamanın getirdiği dezavantaja rağmen son derece etkili bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, "Futbolcularımızı kutluyorum. Haklı bir galibiyet aldık. Artık önümüz açıldı. Şanlıurfa Belediyespor karşılaşması ile bu çıkışımızı devam ettirmemiz gerekiyor" dedi.

Erdoğan, karşılaşmayı değerlendirirken şöyle konuştu:

"Karşılaşma son derece sıcak bir havada oynandı. Maçın hakimi bizdik. İlk dakikalardan itibaren rakip kale önünde etkili olduk. 1-0 öne geçtikten sonra skoru koruma telaşına kapılmadık. Futbolcularımız aşırı sıcağa rağmen oyunun kontrolünü sürekli ellerinde tuttu. Ceza sahasında biraz daha becerikli olabilsek farkı daha da açabilirdik. Önemli olan 3 puandı, bunu da başarılı bir futbol sergileyerek 3 golle aldığımız için mutluyuz. Bu galibiyet oyuncularımızın kendilerine olan güvenini üst seviyeye

çıkardı. Şimdi önümüzde Şanlıurfa Belediyespor maçı var. Aynı kentin iki kardeş takımını karşı karşıya getirecek maçta dostluğun, kardeşliğin ön plana çıkmasını diliyorum."

Siverek'te oynamanın dezavantajına da değinen Erdoğan, "Hedefimiz belli. Grupta birinci etap maçlarını ilk iki takım arasında bitirip yükselme grubuna çıkmak istiyoruz. Siverek'te oynamanın getirdiği olumsuzlukları kenetlenerek aşacağımıza inanıyorum. Bilindiği gibi 5 Eylül'de Fortis Türkiye Kupası'nda Malatyaspor'u konuk edeceğiz. Kupa bizim için ikinci planda. Ancak gidebildiğimiz yere kadar gidip, Şanlıurfalılar'a süper lig takımlarından birini izlettirmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

(FÖ-FÖ-İK-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title