Haberler

Tff 2. Lig Yükselme Grubu

Tff 2. Lig Yükselme Grubu'nda Son Maçını Kendi Sahasında Erzurumspor ile Oynayacak Olan Kardemir Karabükspor'un Bank Asya 1. Lig'e Çıkabilmek İçin Kulağı Mersin ve Adana'da Oynanacak Maçlarda. Adanaspor ile Adana Demirspor'un Puan Kaybetmesi Kırmızı-mavilileri Bir Üst Gruba Taşıyacak.

TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda son maçını kendi sahasında Erzurumspor ile oynayacak olan Kardemir Karabükspor'un Bank Asya 1. Lig'e çıkabilmek için kulağı Mersin ve Adana'da oynanacak maçlarda. Adanaspor ile Adana Demirspor'un puan kaybetmesi kırmızı-mavilileri bir üst gruba taşıyacak.

Kırmızı-mavililer Erzurumspor maçı için son idmanını Yaşar Kaptan sahasında yaparken hazırlık maçını izleyen Kulüp Başkanı Feridun Tankut, Mersin'den gelecek haberi beklediklerini söyledi. Tankut, "Son maçımızı sahamızda Erzurum ile oynayacağız. İnşallah biz yenip, diğer maçlardan bir Pendik, bir Mersin maçından gelecek haberlerle de sonuç belli olacak. Kendi göbeğimizi kesme şansı yok elimizde ve tabi oradan gelecek haberle de sonuç alıp alamayacağımız belli olacak. Gönül arzu ediyor ki her 2 takımdan birinin beraberlik haberi alalım, buradan da galibiyetle ayrılarak inşallah şampiyon olalım. Ama olmazsa da önümüzde ekstra play off var. 24-30 Mayıs tarihleri arasında Konya'da play off maçları oynanacak. Güzel bir sezon geçirdik, bu güzel sezonunu bir de taç ile süsleyebilseydik daha güzel olurdu. Uzun bir maraton yaşandı. Umut ediyorum ki bu sene 1. Lig'e çıkacağız ve ona göre yeni sezonun planlamasını yapacağız. Karabükspor bu mücadelenin içinde çıksa da çıkmasa da olacak. Son dakikalarda kaybedilen şampiyonluklar olduğu gibi son dakikalarda yakalanan şampiyonluklar var. Biz son dakikalarda hep kaybettik, bu sefer inşallah son dakikalarda gülen taraf olmak istiyoruz" dedi.

(YE-SŞ-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title