Haberler

Tff 2. Lig Yükselme Grubu

Tff 2. Lig Yükselme Grubu Lideri Kardemir Karabükspor, Hafta Sonu Kendi Sahasında Tarsus İdmanyurdu ile Oynayacağı Maçın Hazırlıklarını Galibiyet Parolasıyla Sürdürüyor.

TFF 2. Lig Yükselme Grubu lideri Kardemir Karabükspor, hafta sonu kendi sahasında Tarsus İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu, Tarsus İdmanyurdu'nun güçlü bir takım olduğunu söyleyerek, "İşimiz zor, ancak kazanmak zorundayız" dedi. Geçen hafta deplasmanda oynadıkları Adanaspor maçında sakatlanan Taylan'ın Tarsus İdmanyurdu karşısında forma giymesinin çok zor olduğunu ifade eden Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu, "İyi bir futbol sergileyerek, sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. İki hafta üst üste kendi sahamızda oynayacağımız maçları kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz. Rakibimiz güçlü bir ekip, işimiz zor, ancak kazanmak zorundayız. Taraftarlarımızın da desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" dedi.

(YE-ET-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title