Haberler

Tff 2. Lig Yükselme Grubu

Tff 2. Lig Yükselme Grubu Takımlarından Adanaspor'un Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, İlköğretim Çağında Her Gencin Futbolcu Olmayı Hayal Ettiğini, Ancak Öncelikli Olarak Eğitimin Şart Olduğunu Söyledi.

TFF 2. Lig Yükselme Grubu takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, ilköğretim çağında her gencin futbolcu olmayı hayal ettiğini, ancak öncelikli olarak eğitimin şart olduğunu söyledi.

Hüseyin Kalpar, futbolculardan Ahmet Yıldırım, Fevzi ve İlker ile birlikte Burç Okulları'nı ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. İlköğretim çağında her gencin futbolcu olmayı hayal ettiğini, ancak öncelikli olarak eğitimin şart olduğunu söyleyen Kalpar, isteyen tüm adayların futbolcu olamadığını, fakat isteyen herkesin okuyabileceğini ifade etti. Kalpar, "En önemlisi eğitimdir. Bana sorsalar ben de teknik direktör olmak yerine okumayı tercih ederdim" dedi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Ahmet Yıldırım da, öğrencilerin bir sorusu üzerine, "Adana'da olmaktan son derece mutluyum. Hedefe emin adımlarla ilerliyoruz. İyi bir futbolcu olmanın en büyük şartı eğitimdir. Sizler de eğitim hayatınıza önem verin ve derslerinize iyi çalışın. Kendi şehrinizin takımlarını sevin ve destek verin" diye konuştu.

Fevzi Özkan ise, Turuncu-beyazlı forma altında çıktığı maçlarda büyük heyecan yaşadığını söyledi. Adanaspor'da ilk şampiyonluğunu yaşamak istediğini belirten Fevzi, "Takımda örnek alacağım birçok futbolcu var. İleride bunun yararını göreceğim" şeklinde konuştu.

İlker Öymez de, okul ve futbolu birarada götüren öğrencilerin daha başarılı olduğunu söyledi. Futbolcunun her hareketiyle topluma örnek olması gerektiğini ifade eden İlker, "Sadece sahada iyi futbol oynamak yetmiyor. Eğitimde son derece önemli. Okulunuzun ve sizlere sunulan imkanların kıymetini bilin. Ne olursa olsun eğitimden asla vazgeçmeyin" dedi.

(AB-KÇ-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title