Haberler

Tff 2. Lig

Tff 2. Lig 2. Grup'ta Yer Alan Adana Demirspor'da, Marmaris Deplasmanında Alınan Beraberliğin Üzüntüsü Yaşanıyor.

TFF 2. Lig 2. Grup'ta yer alan Adana Demirspor'da, Marmaris deplasmanında alınan beraberliğin üzüntüsü yaşanıyor.

Mavi-lacivertli takımın teknik patronu Levent Eriş, perşembe günü deplasmanda oynadıkları Marmaris Belediye Gençlikspor maçında skor olarak istediklerini alamadıklarını belirtirken, "Deplasman maçlarında böyle beraberlikler alınabilir. Ben oyuncularıma sonsuz güveniyorum. Sezonu şampiyon olarak tamamlayacağız" dedi.

3 yıldır bir arada oynayan Marmaris Belediyespor takımının yabana atılmayacak bir ekip olduğuna dikkat çeken Eriş, "Marmaris Belediye Gençlikspor maçında pozisyon üretmekte sıkıntılar yaşadık. Ancak oyuncularım zaman zaman da iyi oynadılar. Rakibimiz çok iyi oyunculardan oluşan takımdı. Deplasmanda bu tür beraberlikler yaşanabilir. Üçüncü haftaya lider girdik, yine lideriz. Sezon sonuna kadar da lider kalacağız. Biz kesinlikle şampiyon olacağız. Futbolcularımızda az da olsa uyum sorunu var. Önümüzdeki

haftalar bu sıkıntıyı da aşacağız" şeklinde konuştu

Bu arada, Adana Demirspor bu hafta pazar günü sahasında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına da kendi tesislerinde sürdürüyor.

(DF-MFS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title