Haberler

Tff 2. Lig

Turgutluspor, Dış Transferde Karşıyaka'dan 25 Yaşındaki Defans Oyuncusu Emrah Umut ile 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı.

Turgutluspor, dış transferde Karşıyaka'dan 25 yaşındaki defans oyuncusu Emrah Umut ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Turgutluspor Kulübü Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Simav'ın makamında gerçekleştirilen imza töreninde Belediye Başkanı ve Turgutluspor Kulübü Onursal Başkanı Serhat Orhan da hazır bulundu. Turgutluspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Turgutluspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım. Hedefim iyi bir çıkış yakalayarak tekrar Süper Lig'de forma giymek" dedi.

Turgutlu Belediye Başkanı ve Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan ise, "Emrah yakından tanıdığımız kaliteli bir futbolcu. Takıma faydalı olacağından hiç şüphemiz yok. Turgutluspor formasıyla atacağı gol için kendisine sürpriz bir hediye vereceğim" dedi.

Turgutluspor Başkanı Hüseyin Simav da, "Hayatımda yaptığım en rahat transfer görüşmesini Emrah ile yaptım. Kendisi paranın önemli olmadığını ve Turgutluspor'a başarılı olmak için geldiğini söyleyip teklifimizi kabul etti" diye konuştu.

(İU-ÖA-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title