Haberler

Tff 2. Lig

Tff 2. Lig 5. Klasman Grubu Takımlarından Gaskispor, Kendi Sahasında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Diskispor'a 1-0 Mağlup Olmanın Üzüntüsünü Yaşıyor.

TFF 2. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Gaskispor, kendi sahasında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Diskispor'a 1-0 mağlup olmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Mavi-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Faik Demir, kendi sahalarında mağlup oldukları için üzüntülü olduğunu belirterek, "Bu maça çok iyi hazırlanmıştık. Şampiyonluk şansımızı artırmak için galip gelmemiz gereken maçın 36. dakikasında bir oyuncumuzun kırmızı kart görmesi bütün planlarımızı alt üst etti. 36. dakikaya kadar galip gelmek için çaba gösteren futbolcularımın oyun düzeni bozulunca ilk yarıyı, her şeye rağmen berabere bitti. İkinci yarıda 10 kişi ile sahaya hakimdik. Top çaldık, baskı yaptık ve çok güzel pozisyonlar yakaladık. Bu pozisyonların sadece birini gole çevirebilseydik durum gerçekten çok farklı olabilirdi. Ama bir türlü beklenen golü bulamadık. Risk alarak gol aradığımız sırada kendi kalemizde golü gördük. Her şeye rağmen çok iyi mücadele eden futbolcularımı kutluyorum. Bu maçı unutup önümüze bakacağız" dedi.

(HD-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title