Haberler

Tff 2. Lig

Tff 2. Lig 5. Klasman Grubu'nda Mücadele Eden Kahramanmaraşspor'da Turan Sofuoğlu'ndan Boşalan Teknik Direktörlük Görevine Mehmet Şahan Getirildi.

TFF 2. Lig 5. Klasman Grubu'nda mücadele eden Kahramanmaraşspor'da Turan Sofuoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük görevine Mehmet Şahan getirildi.

Kulüp başkanı Ali Sercan Saraylı, düzenlediği basın toplantısında Turan Sofuoğlu ile bazı anlaşmazlıklar yüzünden yollarını ayırdıklarını belirterek, "Kendisine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Zaten karşılıklı görüşerek bu karara vardık" dedi. Kahramanmaraşspor'un ligden düşme gibi endişesinin bulunmadığını belirten Saraylı, teknik direktör Mehmet Şahan'ın grubu ve futbolcuları çok iyi tanıdığını ve Hatayspor ile yeni bir ivme kazanacaklarını iddia etti.

Teknik Direktör Mehmet Şahan ise, Kahramanmaraşspor'un kendisi için yabancı olmadığını ve sürekli izlediğini kaydederek, güzel bir arkadaşlık ortamı yakalayarak taraftarların beklentisine cevap vermek istediklerini ifade etti. Yapabileceğinin en iyisi ortaya koymaya çalışacağını dile getiren Şahan, "Önemli olan kulübün bulunduğu tehlikeli durumdan uzaklaştırabilmek. İlk önce bunu başarmaya çalışacağız. Kadroda kaliteli oyuncular var. Hep birlikte üzerimize düşen görevi yapabilirsek sıkıntıdan kurtulmuş oluruz" diye konuştu.

Perşembe günü Hatayspor deplasmanına gideceklerini ve antremanlara başlatıklarını anlatan Şahan, "Önümüzde 8 maç var. Her maç kendi çapında önemli. Dolayısıyla biz rakibimizin kim olduğuna bakmayacağız. En azından kaybedilen puanı Hatay'dan telafi etmek istiyoruz" dedi.

(ACB-İY-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title