Haberler

Tff 2. Lig

Tff 2. Lig Ekiplerinden Turgutluspor, Hafta Sonu Sahasında Ağırlayacağı İzmirspor'u Mağlup Ederek, Ligde 7. Galibiyetini Almayı Hedefliyor.

TFF 2. Lig ekiplerinden Turgutluspor, hafta sonu sahasında ağırlayacağı İzmirspor'u mağlup ederek, ligde 7. galibiyetini almayı hedefliyor.

Turgutluspor haftasonu oynayacağı İzmirspor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Hafta içi İzmirspor cephesinden gelen iddialar ile hırs küpüne dönen oyuncular zorlu karşılaşmayı onur mücadelesi olarak görüyor. Kırmızı-siyahlılarda sarı kart cezalısı Raşit ve Sakat Fatih dışında eksik oyuncu bulunmazken, Servet'in sakatlığının geçmesi ise teknik kadroyu sevindirdi. Teknik direktör Burhanettin Basatemur yaptığı açıklamada, "Tüm futbolcularım bu karşılaşmayı onur mücadelesi olarak görüyor. İzmirspor'a futbolun sahada kazanıldığını göstermek zorundayız. Bu karşılaşma için camia olarak kenetlenmeliyiz. Taraftarımıza da çok iş düşecek. Kendilerini pazar günü yanımızda görmek istiyoruz. İzmirspor karşılaşması bizim için final niteliğinde bir karşılaşma ve oyuncularıma güveniyorum. Son 6 karşılaşmadır evimizde yenilmiyoruz, hafta sonu da gülen taraf biz olacağız." dedi.

(İU-ÖA-YK-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title