Haberler

Tff 2. Lig

TFF 2. Lig 5. Klasman grubu takımlarından Hatayspor'da yönetim, üst üste alınan kötü sonuçların ardından camiadan özür diledi.

Hatayspor Yönetim Kurulu tarafından, son haftalarda alınan mağlubiyetler ve teknik direktör Ayhan Kaya'nın istifası ile ilgili yapılan açıklamada; "Hatayspor yönetimi olarak, galibiyet beklediğimiz İskenderun Demirçelikspor maçını 3-2 kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Bu önemli maçın kazanılması için hafta başından maç saatine kadar gereken idari ve teknik çalışmalar yapılmış ve artık herşey sahaya kalmıştı. İyi başladığımız ve 1-0 öne geçtiğimiz maç sonunda sahadan puansız ayrılmanın üzüntüsünü yaşattığımız tüm Hatayspor camiasından özür diliyoruz. İskenderun Demirçelikspor maçında tribünde yerini alarak zor ve kötü günlerde takımını yalnız bırakmayan ve maç boyunca destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Yönetim olarak idari yönden elimizden gelen tüm yükümlülükleri yerine getirmeye çalışıyoruz. İyi niyetle Hatayspor'a hizmet için çabamızı sürdüreceğiz. Maçın yenilgi ile bitmesinin ardından teknik direktörümüz Ayhan Kaya görevinden affını istedi. Hatayspor'a zor dönemde yaptığı hizmetlerden dolayı Ayhan Kaya hocamıza ve Antrenör Cengiz Arık'a yönetim kurulu adına teşekkür ediyoruz" denildi.

Açıklamada ayrıca, Hatayspor'un perşembe günü deplasmanda oynayacağı Adıyamanspor maçının hazırlıklarını Futbol Şube Sorumlusu Hasan Küçüköğretmen, antrenörler Kıvanç Aksoy ve İlhami Çankır yönetiminde sürdürdüğü ve Adımayanspor maçında kart cezalıları Erbay ve Reşit'in oynamayacağı belirtildi.

(OK-MT-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title