Haberler

Tff 2. Lig

Tff 2. Lig 2. Klasman Grubu Takımlarından Uşakspor, Eski Futbolcu Alacaklarından Kaynaklanan Transfer Engelini Aşmaya Çalışıyor. Kulüp Başkanı Abdurrahman Yavuz, 445 Bin YTL Tutarındaki Eski Futbolcu Borçlardan Kaynaklanan Sorunu Çarşamba Gününe Kadar Çözeceklerini Söyledi.

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu takımlarından Uşakspor, eski futbolcu alacaklarından kaynaklanan transfer engelini aşmaya çalışıyor. Kulüp Başkanı Abdurrahman Yavuz, 445 bin YTL tutarındaki eski futbolcu borçlardan kaynaklanan sorunu Çarşamba gününe kadar çözeceklerini söyledi.

İdari Menajerliğe Şahin Ulu'yu getirdiklerini söyleyen Başkan Abdurrahman Yavuz, kulübü ekonomik darboğaza sürükleyen eski dönemlere ait 41 adet icra dosyasıyla ilgili hukuki süreç başlatacaklarını ifade etti. 445 bin YTL tutarındaki eski futbolcu alacaklarından kaynaklanan transfer engelini aşmak için borçlu oldukları futbolcularla görüşüp lisans izni istediklerini belirten Başkan Yavuz, "Uşakspor Kulübü ekonomik dar boğazdadır. Kadroda 8 oyuncumuz var. Bunlar şartlarımızı kabul etti ve 15 gündür

antrenmanlara çıkıyorlar. Futbolcu alacaklarından kaynaklanan transfer engelini aşmak için 500 adet kombine bilet bastırdık. Bu biletlerin 150 tanesini satabilseydik mevcut kadro ile devam edecektik. Ancak 40 kombine sözü aldık. Bunlardan 4 tanesinin parası bize ulaştı. Bu nedenle futbolcular devre arasında ayrıldı. Transfer yasağını kaldırmak için çalışmalara devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy'la İstanbul'da görüştük. 445 bin YTL para bulmak için çalışma başlattık, ama sonuç

alamadık. Şimdi de transfer engeline neden olan futbolcularla görüşüyoruz. Görüştüğümüz 4-5 futbolcu lisans engelini kaldırmayı kabul etti. 250- 300 bin YTL'lik futbolcu alacağından kaynaklanan lisans engelini kaldırabilirsek, geri kalan kısmını şahıs çeki ile çözmeyi hedefliyoruz. Transfer sorununu aşamazsak PAF takımından takviye alacağız ve maçlara çıkacağız. Uşakspor Kulübü'nün kapanması söz konusu değildir. Buna müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Spor kamuoyunun yakından tanıdığı Şahin Ulu'yu idari menajerliğe getirdiklerini de açıklayan Başkan Yavuz, "Eski dönemlere ait kulübün 41 tane icra dosyası var. Pazartesi gününden itibaren Şahin Ulu ile birlikte hukuksal süreç başlatıyoruz. Uşakspor'u bu hale getirenler hukuk önünde hesap verecek. Bizden önceki yönetimler Uşakspor'u batık bankalar gibi içini boşaltmışlar. Pazartesi günü Cumhuriyet Başsavcılığı'na bu icra dosyaları ile ilgili suç duyurusunda bulunacağız. Usulsüz senetler, usulsüz işlemler

ve ödemeler hukuksal süreçte ortaya çıkacak. Uşakspor Kulübü'nü bu hale getirenler adalet önünde hesap verecek" diye konuştu.

(KY- Mİ-KÇ-BA-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title