Haberler

Tff 2. Lig

Tff 2. Lig 5. Grup'ta Play-off'a Yükselen Tarsus İdmanyurdu'nda İzin Sona Erdi. Şanlıurfaspor Maçından Sonra İzin Verilen Sarı-lacivertli Futbolcular, Bugün Kulüp Tesislerinde Toplanarak, İlk Çalışmalarını Yaptı.

TFF 2. Lig 5. Grup'ta play-off'a yükselen Tarsus İdmanyurdu'nda izin sona erdi. Şanlıurfaspor maçından sonra izin verilen sarı-lacivertli futbolcular, bugün kulüp tesislerinde toplanarak, ilk çalışmalarını yaptı.

Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak, "Klasman grubunda başarılı olarak play-off grubuna adımızı yazdırdık. Çok mutluyuz. Play-off grubunda çok zorlu rakiplerimiz var. Bunun bilinci içerisinde ara dönem hazırlık kampımızı iyi geçirmek istiyoruz" diye konuştu.

26 Aralık tarihine kadar kendi tesislerinde çalışacaklarını ve 27 Aralık Perşembe günü sabah saatlerinde Antalya Belek'e hareket edeceklerini vurgulayan Dinçbudak, "Kamp için Belek'e gideceğiz. Burada İddaa Turnuvası'na katılacağız ve oynayacağımız hazırlık maçlarıyla eksiklerimizi görmeye çalışacağız. Belek'te 8 Ocak'a kadar kamp yapacağız ve daha sonra Tarsus'a döneceğiz" dedi.

(EY-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title